Αστέρας Τρίπολης–Ατρόμητος: Ματς γοήτρου με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

i

© Intime

Αστέρας Τρίπολης–Ατρόμητος: Ματς γοήτρου με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:22 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 04.03.2023

Ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα (4/3, 20:00), για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (4/3, 20:00), είναι αυτή που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime HD.

Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στην ΑΕΚ (2-0), σε μία αναμέτρηση που τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ από την αρχή, μετά την απευθείας αποβολή του Γκαρντάφσκι μόλις στο 4΄. 

Οι «Αρκάδες» βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 24 πόντους και στο -4 από τον Ατρόμητο. Με τον στόχο της πρώτης εξάδας να έχει χαθεί μιας και βρισκόμαστε δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το τρίποντο της νίκης με σκοπό να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού ενόψει και των πλέι άουτ. 

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Καστάνιο και Γκαρντάφσκι, ενώ επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τασουλής, Μπαρτόλο, Κωστέας και ο ανέτοιμος Κρέσπι.

Από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Άρη εκτός έδρας (2-1), σε ένα ματς που οι «Περιστεριώτες» βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν βρίσκεται στην 8η θέση με 28 βαθμούς και ταξιδεύει στην Τρίπολη για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα, η οποία μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος.

 Ο Ουαλός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για την επερχόμενη αναμέτρηση, με τους Κλωναρίδη και Μαυρομμάτη να επιστρέφουν και να είναι διαθέσιμοι ξανά.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα με 2-0 στο Περιστέρι.

Διαιτητής: Τσετσίλας Κωνσταντίνος

Βοηθοί: Τζιουβάρας Θεόδωρος, Σακκάς Παναγιώτης – Δημήτριος

Τέταρτος: Αγγελάκης Άγγελος

VAR: Γκορτσίλας Ευστάθιος, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος)

Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ζουγλής, Ριέρα, Τιλίκα, Μπαράλες

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν)

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Καμαρά, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Τζαβίδας