Τρίποντο... επιβίωσης ψάχνει ο Ιωνικός απέναντι στον ΟΦΗ

Ιωνικός

i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ιωνικού / © Intime

Τρίποντο... επιβίωσης ψάχνει ο Ιωνικός απέναντι στον ΟΦΗ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:26 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 26.02.2023

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νίκαια (26/2, 16:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς «τελικό» για τους γηπεδούχους καθώς με νίκη θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την τελευταία θέση.

Στο γήπεδο της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιωνικό και ΟΦΗ, σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους, ενώ επίσης στόχος και των δύο ομάδων είναι να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesport 1 HD.

Ο Ιωνικός Νίκαιας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα απέναντι στον Παναιτωλικό (1-0) στο Αγρίνιο, ενώ στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς και στο +2 από τον τελευταίο Λεβαδειακό.

 Με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, η ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα, με τον Έλληνα προπονητή να έχει βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα το τελευταίο διάστημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις απουσίες, με τους Σόουζα, Γούλερι και Τσιμπσαχ να μένουν εκτός αποστολής, ενώ Κάνιας και Ρομαό θα είναι και πάλι διαθέσιμοι καθώς εξέτισαν την ποινή τους.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Άρη (0-3) και ταξιδεύει στη Νίκαια για να πάρει το τρίποντο της νίκης που θα του δώσει την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, με τον στόχο για είσοδο στην πρώτη εξάδα να έχει χαθεί.

 Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό με αρκετές απουσίες, καθώς οι Μεγιάδο, Λάρσον, Φελίπε, Νέιρα και ο Τοράρισον ο οποίος έμεινε εκτός για οικογενειακούς λόγους, δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ο Ιωνικός είχε αποδράσει από την Κρήτη με 0-2, χάρη στα δύο γκολ του Μάντζη.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Α' βοηθός: Τρύφωνας Πετρόπουλος

Β' βοηθός: Άγγελος Κολλιάκος

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος

VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της μέρας:

Ιωνικός - ΟΦΗ (16:00) Cosmote Sport 1

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός (16:00) Nova Sports 2

Άρης - Ατρόμητος (19:30) Nova Sports Prime