Αήττητος με «πεντάρα» ο Ηρακλής - «Διπλό» εξάδας για τον ΠΑΟΚ Β'

Αήττητος με «πεντάρα» ο Ηρακλής - «Διπλό» εξάδας για τον ΠΑΟΚ Β'

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:54 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 18.12.2023

Ο Ηρακλής επικράτησε κόντρα στον Μακεδονικό με 5-1 και «σκαρφάλωσε» στις θέσεις των play-offs, για την 14η αγωνιστική της Super League 2. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ Β' απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου (1-0).

Ο Ηρακλής πήρε μία σημαντική νίκη εντός έδρας κόντρα στον Μακεδονικό με 5-1 και «σκαρφάλωσε» στις θέσεις των play-offs, για την 14η αγωνιστική της Super League 2. 

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα 44 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με το εκπληκτικό σουτ του Κούστα, ενώ στο 42ο λεπτό ο Χρουσιέλ διπλασίασε τα τέρματα του Γηραιού. 

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μπουλάτοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 28ο λεπτό υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή επειδή η βοηθός Κοτανίδου αισθάνθηκε αδιαθεσία. 

Η Ηρακλής πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μακεδονικό. Στο 48ο λεπτό ο Βιτλής έκανε το 3-1, με τον Σπυρίδη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στο 51. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Στοΐσεβιτς με κεφαλιά, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ Β' 

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ Β' πήρε σημαντικό «διπλό» στην έδρα του Απόλλων Πόντου, χάρη στο τέρμα του Δαρέλας στο 72ο λεπτό. της αναμέτρησης. 

Με αυτή τη νίκη ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 πόντους, ενώ ο Απόλλωνας Πόντου παρέμεινε ουραγός με 8 βαθμούς. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν το γκολ της νίκης στο 72ο λεπτό με τον Αργύρη Δαρέλα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (15ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ