«Διπλό» κορυφής της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη - Έχασε βαθμούς η Καλαμάτα απέναντι στον Παναθηναϊκό Β'
i

©intime

«Διπλό» κορυφής της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη - Έχασε βαθμούς η Καλαμάτα απέναντι στον Παναθηναϊκό Β'

Δημήτρης Χούπης 16:56 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 16.12.2023

Η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας του Καμπανιακού με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή, την ίδια ώρα που η Καλαμάτα δεν κατάφερε να πάρει νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Η ΑΕΛ συνεχίζει το αήττητο σερί στη Super League 2, επικρατώντας του Καμπανιακού με 2-0 και ανέβηκε στη κορυφή, έχοντας μία αγωνιστική λιγότερη από τον Λεβαδειακό. Το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλίας το άνοιξε ο Παπαγεωργίου στο 65ο λεπτό, ενώ το τελικό 2-0 το διαμόρφωσε ο Πεδρόσο στο 79'. 

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ ανέβηκε στην πρώτη θέση με 27 βαθμούς, την ίδια ώρα που ο Καμπανιακός βρίσκεται στην εντέκατη θέση με εννέα βαθμούς. 

Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β' 0-0

Η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι, αφού ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Παναθηναϊκό Β' για τη 12η αγωνιστική της Super League 2. Στην τρίτη θέση παρέμεινε η ομάδα της Μεσσηνίας με 20 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» είναι ένατοι με δέκα πόντους. 

Ηλιούπολη - Ολυμπιακός Β' 0-1 

Ο Ολυμπιακός Β' έφυγε με τη νίκη από την Ηλιούπολη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0. Το νικητήριο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» το έβαλε ο Μπαγκαλιάνης στο 10ο λεπτό. Στην τέταρτη θέση είναι η Ηλιούπολη με είκοσι βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Β' είναι όγδοος με έντεκα πόντους. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ