«Παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο Μιγκέλ Κρέσπο δεν θέλει να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε»

Μιγκέλ Κρέσπο,

i

©Photo by Ali Atmaca/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

«Παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο Μιγκέλ Κρέσπο δεν θέλει να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε»

Κώστας Τόπας 12:59 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 16.12.2023

Ευτυχισμένος στη Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως είναι ο Μιγκέλ Κρέσπο, ο οποίος σύμφωνα με τους Τούρκους δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει, παρά τα όσα γράφονται για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα γίνονται αναφορές και για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πέδρο Άλβες συναντήθηκε στην Αθήνα με τον μάνατζερ του 27χρονου Μιγκέλ Κρέσπο, προκειμένου να συζητήσουν για τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, ο έγκυρος Εκρέμ Κονούρ έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση, λέγοντας πως ο Πορτογάλος χαφ είναι χαρούμενος στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από το κλαμπ, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Ολυμπιακό.

«Παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο Μιγκέλ Κρέσπο είναι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε και δεν θέλει να φύγει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Κρέσπο - Συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον μάνατζέρ του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:13 - 16.12.2023

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Κρέσπο - Συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον μάνατζέρ του

Ο 27χρονος Γαλλο - Πορτογάλος μέσος, Μιγκέλ Κρέσπο βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα.

Με τη Φενέρχμπατσε ο Μιγκέλ Κρέσπο αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2021 έχοντας γράψει 77 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ. προηγήθηκαν 60 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 συμμετοχές με τη φανέλα της Εστορίλ από την οποία τον απέκτησε η τουρκική ομάδα.