Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Κρέσπο - Συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον μάνατζέρ του

Μιγκέλ Κρέσπο

i

Μιγκέλ Κρέσπο/©Photo by Ahmad Mora/Getty Images

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Κρέσπο - Συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον μάνατζέρ του

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:13 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 16.12.2023

Ο 27χρονος Γαλλο - Πορτογάλος μέσος, Μιγκέλ Κρέσπο βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα.

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ανάμεσα στις ομάδες που ψάχνουν ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή τους είναι κι ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πέδρο Άλβες συναντήθηκε στην Αθήνα με τον μάνατζερ του 27χρονου Γαλλο - Πορτογάλου μέσου προκειμένου να συζητήσουν για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

O Πέδρο Άλβες γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, από το κοινό τους πέρασμα στην Εστορίλ το 2021. Ο Μιγκέλ Κρέσπο έχει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ. 

Να αναφέρουμε ότι ο Γαλλο - Πορτογάλος μέσος έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2025 κι η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.