Το μήνυμα και το χαμόγελο του Ελ Αραμπί…

Ελ Αραμπί

i

©intime

Το μήνυμα και το χαμόγελο του Ελ Αραμπί…

Ο Μαροκινός φορ επέστρεψε με γκολ και γούσταρε! Το… παράπονο από τον Μαρτίνεθ.

Πολλά τα θετικά στοιχεία από τη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα με 5- 2 στο Καραϊσκάκη. Δεν έχει να κάνει μόνο με την πρόκριση στο Conference League, αλλά υπάρχουν και πολλά που αφορούν προσωπικά ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο.

Όπως ήταν για παράδειγμα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο έμπειρος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τους Σέρβους στο 64ο λεπτό και μόλις στο 68' κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το τελικό 5-2. Δεν ήταν, όμως, μόνο το γκολ που σημείωσε ο Μαροκινός, αλλά η γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, αφού και μία ακόμη καλή στιγμή για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Μία φάση μάλιστα η οποία θύμισε μία από τις δικές του στιγμές, είχε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραία ατομική προσπάθεια βρήκε το χώρο και έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα Ίλιτς σε μία δύσκολη απόκρουση.

Πανηγύρισε έξαλλα και είχε λόγους να το κάνει

Τη στιγμή του γκολ που σημείωσε ο Ελ Αραμπί, έφυγε στη γωνία του κόρνερ και πανηγύρισε έξαλλα επειδή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το γεγονός πως πανηγύρισε έτσι με ξέσπασμα αλλά και χαμόγελο, είχε να κάνει και επειδή από το καλοκαίρι δεν έχει τη συμμετοχή που θα ήθελε στα ματς των «ερυθρόλευκων».

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία ο Ελ Αραμπί δεν έπαιζε και αυτό ήταν κάτι που τον είχε ενοχλήσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε εκφράσει το οποιοδήποτε παράπονο. Άλλωστε ο ίδιος είχε ζητήσει να αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση από τη στιγμή που δεν έπαιζε στην πρώτη ομάδα και αυτή η κίνηση λέει πολλά για τον επαγγελματισμό του Ελ Αραμπί.

Δεν είναι λίγοι πάντως μέσα στον Ολυμπιακό που πιστεύουν πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν του έδειξε τον ανάλογο σεβασμό. Όχι ότι έχει σημασία πλέον, αλλά έχει καταγραφεί…