Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του Conference League από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του Conference League από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:04 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 15.12.2023

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι τη φετινή σεζόν. Ποιες ομάδες θεωρούν φαβορί οι στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση του Conference League και ποιες οι αποδόσεις που δίνουν στους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς.

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση έχουμε στο Europa Conference League για πρώτη φορά στην ιστορία της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA. Ο ΠΑΟΚ σε μια ακόμα σπουδαία φετινή ευρωπαϊκή βραδιά διέλυσε με 4-2 την HJK Ελσίνικ στην Τούμπα κι επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται «με το σπαθί του» στις 16 καλύτερες ομάδες του UEFA Conference League, όντας πλέον η μοναδική ελληνική ομάδα με συγκομιδή 16 βαθμών σε όμιλο ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζει κι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πήραν το εισιτήριο για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Conference League στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Αντίθετα, η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός μετά τις ήττες τους από Άγιαξ και Μακάμπι Χάιφα αντίστοιχα ολοκλήρωσαν την ευρωπαϊκή τους πορεία τη φετινή σεζόν. 

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι λέει ο... στοιχηματικός κόσμος για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείας τα φαβορί για την κατάκτηση του Conference League είναι η Άστον Βίλα, η Φιορεντίνα κι η Άιντραχτ Φρανκφούτης. 

Το να κρατήσει στα χέρια του ο Ολυμπιακός το τρόπαιο δίνει 30.00, 36.00 και 41.00 και να βαφτεί «ασπρόμαυρο» δίνει 21.00, 22.00, 23.00.