Πέταξε βαθμούς στην Πάτρα η Καλλιθέα - Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η ΑΕΚ Β'
i

©intime

Πέταξε βαθμούς στην Πάτρα η Καλλιθέα - Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η ΑΕΚ Β'

Ιάσονας Τσίλης 16:58 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 17.12.2023

Η Καλλιθέα έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή και έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από τα Χανιά. Η ΑΕΚ Β' ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας και έμεινε αήττητη για 5ο σερί παιχνίδι.

Η Καλλιθέα «έχασε» δύο πολύτιμους βαθμούς στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή και ενδέχεται να βρίσκεται στη 2η θέση, μετά το πέρας της αγωνιστικής.

Παναχαϊκή - Καλλιθέα 1-1

Η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίωρο, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Καλλιθέα μπήκε σιγά - σιγά στο πνεύμα της αναμέτρησης και κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί στο 35'.

Μετά από κόρνερ του Μουστακόπουλου, η μπάλα αρχικά απομακρύνθηκε, μετά όμως έφτασε στον Λουκίνα, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η αντίδραση των Πατρινών ωστόσο, ήταν άμεση. Στο 42' , ο Μασούρας έκανε τη σέντρα, μπάλα πέρασε από αρκετά σώματα και έφτασε στον Πατρινό, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να πάρουν τη νίκη, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Super League στις εξέδρες, Premier League στο γήπεδο: Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 34’ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:19 - 16.12.2023

Super League στις εξέδρες, Premier League στο γήπεδο: Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 34’ (vid)

Με την κυβέρνηση να θεωρεί... επίφοβο για επεισόδια το ματς Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα, η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσφέρουν θέαμα, έχοντας διαμορφώσει το 2-2 μόλις από το 23’ του αγώνα και το 3-2 στο 34’.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η ΑΕΚ Β' ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας και έμεινε αήττητη για 5ο σερί παιχνίδι, ενώ 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αιολικό και Κοζάνη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (13ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ