Νίκησε την Καλαμάτα και έπιασε κορυφή η Καλλιθέα
i

©intime

Νίκησε την Καλαμάτα και έπιασε κορυφή η Καλλιθέα

Ιάσονας Τσίλης 17:00 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 10.12.2023

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League 2, η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας με γκολ του Μαρότα στο 86'. Την ίδια στιγμή, η Ηλιούπολη επικράτησε 1-0 των Χανίων και έβαλε... φωτιά στην κορυφή.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας και σε συνδυασμό με την ήττα των Χανίων από την Ηλιούπολη, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Νότιου ομίλου της Super League 2.

Ηλιούπολη - Χανιά 1-0

Την τρίτη της σερί νίκη πανηγύρισε η Ηλιούπολη, η οποία επικράτησε 1-0 των Χανίων και πλέον, απέχει από την κορυφή μόλις τρεις βαθμούς.

Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Φουρλάνος στο 20' με κεφαλιά. Πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση τα Χανιά αλλά δεν κατάφεραν κάτι και ηττήθηκαν για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Καλλιθέα - Καλαμάτα 1-0

Η Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε την ήττα των Χανίων, κέρδισε την Καλαμάτα 1-0 και «πάτησε» κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 11', με το σουτ του Μπαράλες να βρίσκει στο δοκάρι.

Από εκεί κι έπειτα, οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, με την Καλλιθέα να βρίσκει το γκολ στο 86', με κεφαλιά του Μαρότα και να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη.

Νέα νίκη για τον Διαγόρα επί του Παναθηναϊκού Β' - Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό Β'
SUPER LEAGUE 2

17:56 - 09.12.2023

Νέα νίκη για τον Διαγόρα επί του Παναθηναϊκού Β' - Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό Β'

Ο Διαγόρας Ρόδου πήρε νέα νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί του Παναθηναϊκού Β' του οποίου επικράτησε με 1-0. Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τον βαθμό (1-1) από τον Ολυμπιακό Β' στις καθυστερήσεις.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας: Αιολικός - Ηρακλής 1-1, Αναγέννηση Καρδίτσας - Καμπανιακός 0-1, Τηλυκράτης Λευκάδας - Γιούχτας 0-0.

Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο περιεχόμενο!