Νέα νίκη για τον Διαγόρα επί του Παναθηναϊκού Β' - Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό Β'
i

©intime

Νέα νίκη για τον Διαγόρα επί του Παναθηναϊκού Β' - Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό Β'

Δημήτρης Χούπης 17:56 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 09.12.2023

Ο Διαγόρας Ρόδου πήρε νέα νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί του Παναθηναϊκού Β' του οποίου επικράτησε με 1-0. Η Παναχαϊκή «έκλεψε» τον βαθμό (1-1) από τον Ολυμπιακό Β' στις καθυστερήσεις.

Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού Β' για την 11η αγωνιστική της Super League 2 και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Ρόδου το έβαλε ο Τσιάντουλα στο 2ο μόλις λεπτό. Στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς είναι ο Διαγόρας, 8ος με εννέα πόντους είναι ο Παναθηναϊκός Β'. 

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β' 1-1

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός Β' δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Πάτρα, αφού η Παναχαϊκή με γκολ στις καθυστερήσεις «έκλεψε» τον βαθμό. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Αλγκασίμ Μπα, αλλά στο 90+2' ο Μπάρετ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και τους έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Με αυτή την ισοπαλία αμφότερες οι ομάδες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, με την Παναχαϊκή να είναι τελευταία με πέντε βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Β' είναι 9ος με οκτώ. 

Σκέψεις για αναβολή των πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος του 2023 στο Μαξίμου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:48 - 08.12.2023

Σκέψεις για αναβολή των πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος του 2023 στο Μαξίμου

Σύσκεψη με αφορμή τα κρούσματα οπαδικής βίας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (9/12) στο Μέγαρο Μαξίμου. Η επικρατέστερη σκέψη είναι να αναβληθούν όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2023.

Μακεδονικός - ΑΕΚ Β' 1-1

Η ΑΕΚ Β΄ μετά από δύο σερί νίκες, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη. Το σκορ για τους γηπεδούχους το άνοιξε ο Χάσεκ στο 66', αλλά πέντε λεπτά μετά ο Κατσίκας διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα. Στην τρίτη θέση με 20 βαθμούς είναι ο Μακεδονικός, την 9η θέση με 11 βαθμούς είναι η Ένωση.