«Σειρήνες» από Βραζιλία για Ροντινέι: Ενδιαφέρον από την Μποταφόγκο για τον παίκτη του Ολυμπιακού

Ροντινέι

i

©intime

«Σειρήνες» από Βραζιλία για Ροντινέι: Ενδιαφέρον από την Μποταφόγκο για τον παίκτη του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:05 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 09.12.2023

Στο στόχαστρο της Μποταφόγκο φαίνεται να βρίσκεται ο Ροντινέι, όπως μεταφέρουν ΜΜΕ από τη Βραζιλία.

Ο Ροντινέι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Ολυμπιακού και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει. Ο άσος των Πειραιωτών φαίνεται να προσελκύει μνηστήρες από το εξωτερικό και μία από αυτούς φαίνεται πως είναι η Μποταφόγκο

Ειδικότερα, σύμφωνα με το «Somos Fanaticos», ο 31χρονος αμυντικός βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνας. Μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει πως το κλαμπ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να πείσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να επαναπατριστεί μετά τον περασμένο Γενάρη.

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ροντινέι έχει προταθεί και αξιολογείται από την Μποταφόγκο, προκειμένου να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ενδεκάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. Μάλιστα, ο κόσμος της ομάδας ενθουσιάστηκε στην ιδέα της επιστροφής του Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα της χώρας, κάτι που αποτυπώθηκε στο Twitter. 

O 31χρονος αμυντικός βρίσκεται συνεχώς στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων». Ο ίδιος τη φετινή σεζόν  μετράει ήδη δύο γκολ και τρεις ασίστ, σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πειραιώτες.