Επιβλητική «τεσσάρα» για την Κηφισιά επί του ΠΑΟ Ρουφ - Νίκη και για την ΑΕΚ Β'

Κηφισιά - ΠΑΟ Ρουφ

i

©intime

Επιβλητική «τεσσάρα» για την Κηφισιά επί του ΠΑΟ Ρουφ - Νίκη και για την ΑΕΚ Β'

Sportal newsroom 16:45 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 06.04.2023

Η Κηφισιά επικράτησε άνετα με 4-1 το ΠΑΟ Ρουφ, «τριάρα» και για την ΑΕΚ Β' επί του Αιγάλεω.

Η Κηφισιά επικράτησε εύκολα του ΠΑΟ Ρουφ με 4-1 για την 18η αγωνιστική της Super League 2 και αύξησε ξανά τη διαφορά από τους διώκτες της. 

Το σκορ το άνοιξε η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ με τον Μιχάλη Φράγκο στο 17', αλλά πέντε λεπτά μετά ο Νικόλας Πέιος ισοφάρισε. Στο 25΄ ο Νίκολας Αντερέγκεν έκανε την ανατροπή για την ομάδα των βορείων προαστίων και με την Κηφισιά μπροστά στο σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 88' ο Μιχάλης Κουιρουκίδης απλοποίησε την κατάσταση, κάνοντας το 3-1 και στο 90+4' ο Νταμιάν Γκίνι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Πετράκη παραμένει ακόμα πρώτη, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της ξανά. Συγκεκριμένα από τη δεύτερη Καλλιθέα βρίσκεται στο +7 και από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο +8. Αντίθετα ο ΠΑΟ Ρουφ είναι προτελευταίος με τέσσερις βαθμούς. 

Για το άλλο ματς του νοτίου ομίλου η ΑΕΚ Β' επικράτησε άνετα του Αιγάλεω με 3-1. Ο Τζούντα Γκαρσία άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 37' και πέντε λεπτά μετά ο Μιχάλης Κωσίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας έκανε το 3-0 και ο Χοτζάλι στο 78' διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στη δέκατη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ Β' με 15 βαθμούς, στην ένατη με είκοσι πόντους είναι το Αιγάλεω.