Ισοπαλία του ΠΑΟΚ Β' με τον Απόλλωνα Πόντου - «Διπλό» στην Κρήτη για την Καλλιθέα που συνεχίζει να πιέζει την Κηφισιά

ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου

i

©intime

Ισοπαλία του ΠΑΟΚ Β' με τον Απόλλωνα Πόντου - «Διπλό» στην Κρήτη για την Καλλιθέα που συνεχίζει να πιέζει την Κηφισιά

Sportal newsroom 16:42 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 05.04.2023

ΠΑΟΚ Β' ισοφάρισε τον Απόλλωνα Πόντου στην τελευταία φάση και έφερε ισοπαλία (1-1), εκτός έδρας νίκη πέτυχε και η Καλλιθέα (0-1) στην Κρήτη, η οποία συνεχίζει να πιέζει την Κηφισιά.

Ο ΠΑΟΚ Β' ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα και έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου για την 18η αγωνιστική της Super League 2. Το σκορ για την ομάδα της Καλαμαριάς το άνοιξε ο Εσάλο στο 32' και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάρει τη νίκη, ο Κυριάκος Γιαξής ισοφάρισε στο 90+6' για το 1-1. Έτσι ο «δικέφαλος» βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 27 βαθμούς και ο Απόλλων είναι στην εντέκατη θέση με είκοσι βαθμούς. 

Για τον νότιο όμιλο η Καλλιθέα έκανε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά στην Κρήτη επί του ΟΦ Ιεράπετρας με 1-0. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου το πέτυχε ο Χαβιέ Ματίγια στο 59' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτό ήταν το εντέκατο ματς χωρίς ήττα για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι πλησίασαν ξανά την Κηφισιά που είναι πρώτη στους τέσσερις βαθμούς. Συγκεκριμένα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 39 βαθμούς και τώρα περιμένει την Κηφισιά στο «Ελ Πάσο» τη Μ. Δευτέρα (10/4).

Στο ντέρμπι της Πελοποννήσου η Καλαμάτα έφυγε με το «διπλό» από την Πάτρα κερδίζοντας την Παναχαϊκή 2-0. Ο Λουπάνο άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μεσσηνίας στο 2' και ο Ντα Σίλβα στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Μαύρη Θύελλα με αυτή τη νίκη βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς, στην όγδοη με 23 είναι η Παναχαϊκή.