Έσωσε τον βαθμό με ανατροπή ο Ηρακλής, λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β' και Αιγάλεω
i

© Intime

Έσωσε τον βαθμό με ανατροπή ο Ηρακλής, λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β' και Αιγάλεω

Στέλιος Βαρδάκης 18:14 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 19.02.2024

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ο Ηρακλής «έσωσε» τον βαθμό απέναντι στον Καμπανιακό για τον Βόρειο όμιλο της Super League 2, ενώ Ολυμπιακός Β' και Αιγάλεω μοιράστηκαν από 1 βαθμό μετά το 0-0 για τον Νότιο όμιλο.

Εντυπωσιακό μας στη Δράμα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Καμπανιακό με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται με 2-0 πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας για την 23η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2. Στο άλλο ματς της ημέρας ο Ολυμπιακός Β' ήρθε ισόπαλος 0-0 με το Αιγάλεω για την 19η αγωνιστική του Νότιου ομίλου.

Η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό - «Τρένο» ο Λεβαδειακός, υπέταξε και την Αναγέννηση Καρδίτσας
SUPER LEAGUE 2

17:03 - 18.02.2024

Η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό - «Τρένο» ο Λεβαδειακός, υπέταξε και την Αναγέννηση Καρδίτσας

Με γκολ του Λουκίνα στο 82ο λεπτό, η Καλλιθέα υπέταξε τον Ιωνικό (2-1) και συνεχίζει στην κορυφή του νοτίου ομίλου της Super League 2. Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός, που επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, φτάνοντας τις οκτώ συνεχόμενες νίκες.

Ηρακλής - Καμπανιακός 2-2

Πολύ καλά μπήκε στο ματς ο Καμπανιακός ο οποίος βρέθηκε να προηγείται με 2-0 με γκολ από τον Γαρύφαλλο στο 23' και τον Τότσκα στο 31'. Στην επανάληψη, ο Γηραιός ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει πρώτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτλή στο 59' και έπειτα με κεφαλιά του Κωστόπουλου στο 73'.

Στους 25 βαθμούς και την  5η θέση ο Ηρακλής με τον Καμπανιακό από την άλλη να βρίσκεται στους 17 πόντους και την 11η θέση για τον Βόρειο όμιλο.

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης (86′ Κωστίκα), Αρόγιο (46′ Κούστα), Εμπό, Κουντουριώτης (46′ Νεοφυτίδης), Σιούτας (86′ Χειρίτραντας), Γκερμούς, Σπυρίδης (78′ Τόρες).

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Γιουκούδης (78′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Μανιός (78′ Πόζογλου), Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Φροσύνης, Γαρύφαλλος (85′ λ.τ Πολύζος), Παπακωνσταντίνου (66′ Ν. Καθάριος), Τότσκα (66′ Έππας).

Ολυμπιακός Β' - Αιγάλεω 0-0

Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο Ολυμπιακός Β' και το Αιγάλεω ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στο γήπεδο του Ρέντη, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στην 7η θέση με 22 βαθμούς οι «Ερυθρόλευκοι», με το Αιγάλεω να είναι στην 8η με 21 πόντους για τον Νότιο όμιλο.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Παπακανέλλος (67′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κεραμίδας, Μπρίνιτς, Κεϊτά (67′ Ι. Ιμπαγάσα), Μουζακίτης, Αργυρίου.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Νταβιώτης, Παυλάκης (67′ λ.τ Τάμπας), Καρρίκι, Ζιούλης, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης, Ικεότσα, Βάρκας, Μίσκου (61′ Ζαράκωστας), Σταμένκοβιτς (61′ Μπουλάρι).