«Λύτρωση» στις καθυστερήσεις για τον Λεβαδειακό - Λύγισε τον Αιολικό η Νίκη Βόλου

Γλίτωσε το κάζο στο τέλος ο Λεβαδειακός

i

© Intime

«Λύτρωση» στις καθυστερήσεις για τον Λεβαδειακό - Λύγισε τον Αιολικό η Νίκη Βόλου

Πάνος Κορομηλάς 17:03 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 14.02.2024

Ο Λεβαδειακός πήρε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Μακεδονικού (2-1) με buzzer - beater στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με νίκες συνέχισαν Νίκη Βόλου και Ηρακλής, αρκέστηκαν στην ισοπαλία Καμπανιακός και ΑΕΚ Β'.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είχε η εμβόλιμη 22η αγωνιστική της Super League 2. Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός έφτασε μια ανάσα από μια απρόσμενη απώλεια βαθμών στην έδρα του, όμως υπέταξε τον Μακεδονικό με ένα γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σημαντικές νίκες για Νίκη Βόλου και Ηρακλή επί Αιολικού και Απόλλωνα Πόντου αντίστοιχα, ενώ στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα , Καμπανιακός και ΑΕΚ Β' έμειναν στο 1-1.

Στη Λειβαδιά, η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Μακεδονικό σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Δυσκολεύτηκε αρκετά, είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Σιμόνι στο 18', όμως στο δεύτερο μέρος αντέδρασε.

Ο Τσιριγώτης ισοφάρισε αρχικά στο 48' και η λύτρωση ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιώτα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για τους πρωτοπόρους, που συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία προς τον τίτλο. 

Νίκη Βόλου - Αιολικός 3-1

Σημαντική νίκη για τη Νίκη Βόλου επί του Αιολικού με 3-1. Ένα πολύτιμο τρίποντο για τους Βολιώτες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Μακεδονικού και «σκαρφάλωσαν» στην τρίτη θέση του βορείου ομίλου.

Τζιόρας και Κριτικός έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νίκη από το πρώτο μέρος. Η ομάδα της Μυτιλήνης μείωσε μετά την ανάπαυλα με τον Ενομό, όμως οι γηπεδούχοι χτύπησαν ξανά στο 90' με τον Στίκα, «κλειδώνοντας» τους τρεις βαθμούς.

Ο Αιολικός παραμένει έτσι στους 16 βαθμούς και τη 10η θέση, σε ισοβαθμία με τον Καμπανιακό που νωρίτερα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ Β'.

Απόλλων Πόντου - Ηρακλής 0-1

Ο Ηρακλής πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου, χάρη σε ένα γκολ του Γκερμούς στο 50ο λεπτό του αγώνα. Ο Γηραιός δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο μέρος, όμως μετά το ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του και έγινε πιο πιεστικός. Δημιούργησε έτσι ευκαιρίες, βρήκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και πήρε το τρίποντο που τον διατηρεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Καμπανιακός - ΑΕΚ Β' 1-1

Νωρίτερα, Καμπανιακός και ΑΕΚ Β' αρκέστηκαν στην ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους να μένουν περισσότερο ικανοποιημένοι από τον βαθμό. Ο Γιοκούδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 17ο λεπτό, όμως ο Τζούντα Γκαρσία βρήκε δίχτυα στο 65', διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ζητάει ο Ολυμπιακός - Αποφασίζει την Πέμπτη το ΔΣ της Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:54 - 14.02.2024

Αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ζητάει ο Ολυμπιακός - Αποφασίζει την Πέμπτη το ΔΣ της Super League

Το ΔΣ της Super League θα συνεδριάσει την Πέμπτη, προκειμένου ν' αποφασίσει για το αίτημα του Ολυμπιακού ν' αναβοληθεί το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Στην 11η θέση ο Καμπανιακός με 16 βαθμούς, έχοντας απόσταση ασφαλείας πέντε πόντων από τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ Β' έφτασε τους 21 βαθμούς και παραμένει στην 7η θέση της βαθμολογίας.