Συνεχίζει απτόητη προς την άνοδο η Καλλιθέα - Νίκη για την Καλαμάτα
i

©Intime

Συνεχίζει απτόητη προς την άνοδο η Καλλιθέα - Νίκη για την Καλαμάτα

Στέλιος Βαρδάκης 18:21 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 12.02.2024

Συνεχίζει την πορεία της προς την Super League 1 η Καλλιθέα που κέρδισε με 2-1 την Ηλιούπολη, για τον Νότιο όμιλο της Super League 2, αν έπαιζε για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Νίκησε η Καλαμάτα με 2-0 τον Τηλυκράτη στο άλλο ματς του ομίλου.

Την πορεία της προς την άνοδο και τη Super League 1 συνεχίζει η Καλλιθέα που να και βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ηλιούπολη, για τη 28η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Καλαμάτα πέρασε νικηφόρα από την  έδρα του Τηλυκράτη με σκορ 2-0.

Καλλιθέα – Ηλιούπολη 2-1

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Καλλιθέα στην πορεία που κάνει για την άνοδο. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη φιλοξένησε την Ηλιούπολη και κατάφερε να κερδίσει με 2-1 αν και βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες από το 47'.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ματίγια στο 36' έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η απάντηση από την ομάδα του Παπαδόπουλου ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ντέτλερ να σκοράρει και να ισοφαρίζει. 

Ελάχιστα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι αριθμητικές ισορροπίες των δύο ομάδων άλλαξαν καθώς ο Μπουλούλης είδε την κόκκινη κάρτα και η Καλλιθέα έπρεπε να συνεχίσει το υπόλοιπο ματς με παίκτη λιγότερο. 

Η ομάδα του Βοσνιάδη δεν πτοήθηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα και κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα στο 60' με τον Μουτίνιο να κάνει το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Παρέμεινε στην πρώτη θέση η Καλλιθέα η οποία έφτασε τους 40 βαθμούς. Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Ηλιούπολη να βρεθεί με νίκη στην δεύτερη θέση και στο -2 από τη κορυφή, οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση με 32 πόντους.

Καλλιθέα (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μεχίας, Γιεβρέμοβιτς (75′ Μαρόττα), Μπουλούλης, Σίλβα (46′ Μουστακόπουλος), Ματίγια, Ντεμέτριους (50′ Μανθάτης), Βασιλόγιαννης, Κυνηγόπουλος (46′ Μουτίνιο), Λουκίνας.

Ηλιούπολη (Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος, Ράμος, Ασίγκμπα, Μπουσάι (54′ λ.τ Γκοτσούλιας), Μάντιτς (66′ Γιάννου), Παντελίδης, Φρίμπονγκ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς (66′ Μπαρμπάρο), Ντέτλερ.

Τηλυκράτης - Καλαμάτα 0-2

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Καλαμάτας πανηγύρισε ο Απόστολος Τερζής αφού η «Μαύρη Θύελλα» επικράτησε με 2-0 σε εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Τηλυκράτη.

Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Ηλιούπολης και το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Πασάς στο 18'. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ματέους διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έγραψε το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη η Καλαμάτα έφτασε τους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου, ενώ ο Τηλυκράτης είναι στην 20η θέση με 15 πόντους.

Τηλυκράτης (Γκέκας): Τζελέπης, Ρίζος, Ρουγκάλας, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος (70′ λ.τ Τεγούσης), Πέρεζ, Μπελεβώνης, Ντοναλντόνι, Τόσκα (54′ Σπανουδάκης), Φοφανά, Νιφορόπουλος (54′ Περιστέρης).

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καραϊσαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης (81′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (90′ Γρίβας), Μπαράλες (81′ Μορένο), Ελιβέλτο (75′ Ακόστα), Πασάς (90′ Κωστούλας).

Η βαθμολογία των δύο ομίλων της Super League 2: