Μένει τελικά στον Αρη ο Ντουκουρέ

Ντουκουρέ@Intime

Μένει τελικά στον Αρη ο Ντουκουρέ

Αλέξης Σαββόπουλος 17:42 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 06.02.2024

Ανατροπή δεδομένων με τον Ιβοριανό που θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως το καλοκαίρι και δεν θα συνεχίσει στην Καλαμάτα.

Ανατροπή δεδομένων έχουμε όπως φαίνεται στην μετακόμιση του Ντουκουρέ στην Καλαμάτα. Ενώ πριν απο λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Ιβοριανός μέσος θα έλυνε το συμβόλαιό του με τον Αρη και θα συνέχιζε την καριέρα του στην ομάδα της Μεσσηνίας, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά το πιθανότερο είναι ότι έχουν να κάνουν με το ότι ο παίκτης τελευταία στιγμή άναψε κόκκινο στην μετακόμισή του στην Καλαμάτα. Ο Αφρικανός είχε πρόταση από την Καλαμάτα για ενάμιση χρόνο με πολύ καλούς οικονομικούς όρους (σχεδόν στα χρήματα που παίρνει και στον Αρη) και αυτός ήταν ο λόγος που συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Λίγο πριν τις υπογραφές όμως έκανε πίσω, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Ειναι ενδεικτικό ότι ο Ιβοριανός μέσος βρέθηκε σήμερα κανονικά στο Ρύσιο, συνομίλησε με τον Μάντζιο και στη συνέχεια συμμετείε κανοικά στην προπόνηση. Εξέλιξη που μπορει να χαρακτηριστεί και θετική για την ομάδα, από τη στιγμή που είναι τραυματίας ο Ζουλ και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι αξιόλογο στη αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, στην οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζήτησε παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.