Ισοπαλία με Νίκη Βόλου η ΑΕΚ Β' - «Βύθισε» τον Παναθηναϊκό Β' το Αιγάλεω
i

© Intime

Ισοπαλία με Νίκη Βόλου η ΑΕΚ Β' - «Βύθισε» τον Παναθηναϊκό Β' το Αιγάλεω

Στέλιος Βαρδάκης • 18:30 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 05.02.2024

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν Νίκη Βόλου και ΑΕΚ Β' για τον Βόρειο όμιλο της Super League 2. Το Αιγάλεω κέρδισε (2-1) τον Παναθηναϊκό Β΄ για τον Νότιο όμιλο, με τους «πράσινους» να βρίσκονται πλέον σε δύσκολη βαθμολογικά θέση. «Λευκή» ισοπαλία στο έτερο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Καλαμάτα και Ιωνικό.

Τρεις αναμετρήσεις είχε το πρόγραμμα της ημέρας για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ Β': 1-1

Η Νίκη Βόλου φιλοξένησε ΑΕΚ Β'  με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (1-1) για την 20η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2. Ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ένωση με πέναλτι του Μαχαίρα. Μόλις στο 7' είχε ανοίξει το σκορ η Νίκη με τον Τζιώρα. 

Στην 4η θέση με 20 βαθμούς οι γηπεδούχοι που έφτασαν τους 25 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση με 20 πόντους.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (71′ λ.τ Τοπαλίδης), Στίκας, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (71′ Πέττας), Γαβριηλίδης, Πολίτης (83′ Βουκελάτος), Κρητικός (54′ λ.τ Να’α), Τζιώρας.

ΑΕΚ Β' (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (72′ Σκόνδρας), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς (57′ Γκολφίνος), Λαμαράνα (83′ Χριστόπουλος), Μαχαίρας, Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.

Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β': 2-1

Το Αιγάλεω φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό Β' για την 17η αγωνιστική του Νότιου ομίλου. Οι «πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Φουρτάδο στο 44΄, ελάχιστα λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο. 

Στην επανάληψη το Αιγάλεω αντέδρασε με την τον Βρακά να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52' ενώ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε νέο πέναλτι 9 λεπτά αργότερα αλλά αυτή τη φορά αστόχησε. Εν τέλη οι γηπεδούχοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Μίσκου να σκοράρει στο 87' και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Χαραλαμπίδη η οποία είναι την 7η θέση έχοντας μαζέψει 20 βαθμούς ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι «πράσινοι» που έχουν μαζέψει 14 βαθμούς και είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας. Να θυμίσουμε ότι φέτος οι ομάδες Β' όλων των ομάδων μπορούν να υποβιβαστούν, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κατσιμήτρος, Βάρκας, Παυλάκης (46′ Ζιούλης), Καρρίκι, Μπλάκσον, Γαρουφαλιάς (46′ Ικεότσα), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (81′ Μίσκου), Ραμίρεζ (30′ λ.τ Μπαστακός), Νταβιώτης, Σταμένκοβιτς (68′ Ζαρόκωστας).

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Μαργκόνο, Φικάι, Αθανασακόπουλος (76′ Μαντσίνι), Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (63′ Κυριόπουλος), Λαμψιάς (76′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς, Μπιλάλ (76′ Νταμπίζας).

Καλαμάτα - Ιωνικός: 0-0

Στην Καλαμάτα η ομώνυμη ομάδα φιλοξένησε τον Ιωνικό για την 17η αγωνιστική του Νότιου ομίλου. Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες σε ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο. 

Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Χανιά και Καλλιθέα - Συνεχίζει στο «κυνήγι» του Λεβαδειακού η ΑΕΛ
SUPER LEAGUE 2

17:05 - 04.02.2024

Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Χανιά και Καλλιθέα - Συνεχίζει στο «κυνήγι» του Λεβαδειακού η ΑΕΛ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του νοτίου ομίλου της Super League 2 ανάμεσα σε Χανιά και Καλλιθέα (0-0). Στον βόρειο όμιλο, η ΑΕΛ επικράτησε με 2-0 της Κοζάνης και συνεχίζει την «καταδίωξη» του Λεβαδειακού που κέρδισε νωρίτερα.

Στην 5η θέση οι γηπεδούχοι με 26 βαθμούς στην 4η οι φιλοξενούμενοι με 29.

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Μοζέρ, Βαλεριάνος, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης (69′ Κωτσόπουλος), Τάτος (30′ λ.τ Ακόστα), Ελιβέλτο (88′ Γρίβας), Πασάς, Μπαράλες (69′ Κάνιας).

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Ιμεραλιλάι (46′ Τασούλης), Σαλίνας (74′ Δρίτσας), Ντάουντα (69′ Οικονομίδης), Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Σερπέζης, Γκίνη, Σόουζα, Ζάχαβι, Σαλαζάρ (90+4′ Ιωαννίδης).

Η βαθμολογία της Super League 2: