Σοκ στην Κοζάνη: Κατέρρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας - Υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοκ στην Κοζάνη: Κατέρρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας - Υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:42 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 05.11.2023

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στη προθέρμανση του παιχνιδιού Κοζάνη-Λαρίσα, με τον προπονητή τερματοφυλάκων των βυσσινί, Παναγιώτη Νάση να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο.

Συνταρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Κοζάνη και τη Λάρισα, για την 7η αγωνιστική της Super League 2

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των «βυσσινί», Παναγιώτης Νάσης, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων. 

Αμέσως έσπευσαν δίπλα του οι γιατροί, για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ χρειάστηκε να γίνει και χρήση απινιδωτή. 

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έχοντας ευτυχώς ανακτήσει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο προπονητής τερματοφυλάκων υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Όπως είναι λογικό, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 15:00 θα αρχίσει μετά τις 16:00.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!