Νίκες για Athens Kallithea και Ιωνικό - Σκόνταψε ο ΠΑΟΚ Β'
i

©intime

Νίκες για Athens Kallithea και Ιωνικό - Σκόνταψε ο ΠΑΟΚ Β'

Ορέστης Καδδάς 17:58 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 21.10.2023

Σημαντικές νίκες πήραν με 1-0 η Athens Kallithea επί του Γιούχτα και ο Ιωνικός απέναντι στον Τηλυκράτη. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Β' έμεινε στο 0-0 με τον Αιολικό.

Γεμάτη δράση ήταν η αγωνιστική της Super League 2 για αμφότερους τους ομίλους. ΠΑΟΚ Β΄ και Αιολικός αναμετρήθηκαν στον Α' Όμιλο σε μια αναμέτρηση που έμεινε στο 0-0, ενώ για τον Β' Όμιλο η Athens Kallithea νίκησε με 1-0 τον Γιούχτα και ο Ιωνικός τον Τηλυκράτη με το ίδιο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ Β' έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' ομίλου και να πιάσει τον Λεβαδειακό μετά το 0-0 με τον Αιολικό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αυτήν της την ισοπαλία έφτασε τους 7 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και έστω και προσωρινά βρέθηκε στην 2η θέση του ταμπλό.

Σημαντική νίκη με 1-0 για την Athens Kallithea επί του Γιούχτα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γιάννης Λουκίνας στο 51'. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την ομάδα του  Αλέκου Βοσνιάδη βρέθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ιωνικός πήρε και αυτός νίκη με 1-0 και έμεινε ισόβαθμος με την Καλλιθέα. Το γκολ που έκρινε του αγώνα έβαλε ο Γιάννης Οικονομίδης μόλις στο 5ο λεπτό.

Aναμένεται νέα συνάντηση Μονεμβασιώτη - Ευγενίου για το «μέλλον» του Ηρακλή!
SUPER LEAGUE 2

11:33 - 20.10.2023

Aναμένεται νέα συνάντηση Μονεμβασιώτη - Ευγενίου για το «μέλλον» του Ηρακλή!

Το όνομα του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη είναι αυτό που «περιστρέφεται» το τελευταίο χρονικό διάστημα, γύρω από τον Ηρακλή, καθώς γίνονται συνεχείς προσπάθειες προκειμένου ο γνωστός επιχειρηματίας να πειστεί να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Super League 2

Το πρόγραμμα της επόμενης (6ης) αγωνιστικής