Ο Νίκας έστειλε τον Λεβαδειακό στην κορυφή - Ισόπαλοι έμειναν Αιολικός και ΑΕΛ

Λεβαδειακός - Απόλλων Πόντου

i

© Intime

Ο Νίκας έστειλε τον Λεβαδειακό στην κορυφή - Ισόπαλοι έμειναν Αιολικός και ΑΕΛ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:59 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 15.10.2023

Με γκολ του Γιώργου Νίκα ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (1-0), ενώ Αιολικός και ΑΕΛ έμειναν ισόπαλοι στο μεταξύ τους παιχνίδι (0-0).

Το κεφάλι του Νίκα έστειλε τον Λεβαδειακό στην κορυφή!

Η ομάδα της Βοιωτίας υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 και πήρε τη νίκη, με τον Γιώργο Νίκα να χαρίζει το τρίποντο στους γηπεδούχους (1-0).

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες και στο τέλος πήρε αυτό που έψαχνε, με αποτέλεσμα να ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βόρειου ομίλου, με εννιά πόντους.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στο 63ο λεπτό ο υψηλόσωμος μέσος κέρδισε τους πάντες στην εναέρια μονομαχία και χάρισε το πολυπόθητο προβάδισμα στους «πράσινους».

Την ίδια ώρα, Αιολικός και ΑΕΛ έμειναν ισόπαλοι στη Μυτιλήνη (1-1), σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες. Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Πεντρόσο, ενώ με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Γιόκε.

Μακεδονικός και Αναγέννηση Καρδίτσας «κόλλησαν» στο μηδέν

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και συνολικά τρεις αποβολές, Μακεδονικός και Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της... λύτρωσης κι έτσι έμειναν ισόπαλοι (0-0).

Την ίδια ώρα, η Κοζάνη «απέδρασε» με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Νίκης Βόλου (0-1). Το γκολ για τους φιλοξενούμενους το πέτυχε ο Γραμμένος με σουτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση.

Λίγο νωρίτερα και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Νότιου ομίλου, η Ηλιούπολη «απέδρασε» με σπουδαίο διπλό από τη Λευκάδα και την έδρα του Τηλυκράτη (1-2). Μόλις στο 9ο λεπτό ο Ντοναλντόνι χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Παντέλη έδειξε αντίδραση κι έκανε την ολική ανατροπή χάρη στα τέρματα των Φρίμπονγκ και Μπαρμπάρο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ