Χαμός στον Ρέντη: Σύρραξη μετά το δολοφονικό μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας στον Φαντιγκά - Αποβλήθηκαν ο Αργεντινός και ο Μπιανκόν (vid)

Χαμός στον Ρέντη: Σύρραξη μετά το δολοφονικό μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας στον Φαντιγκά - Αποβλήθηκαν ο Αργεντινός και ο Μπιανκόν (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:42 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 14.10.2023

Ο Ματίας Ιγκλέσιας έκανε μαρκάρισμα με τα δύο πόδια στον Φαντιγκά, αρχικά αντίκρισε την κίτρινη, αλλά στη συνέχεια ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα. Αποβολή στη σύρραξη και για τον Ζουλιάν Μπιανκόν.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση Ολυμπιακός Β – Ιωνικός στου Ρέντη, που έληξε 1-1.

Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τον Ιωνικό για την τρίτη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2 και στο 86’ η κατάσταση ξέφυγε.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας στο κέντρο του γηπέδου, έκανε ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα με τα δύο πόδια στον Φαντιγκά. Ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα, τη στιγμή που ο νεαρός Γάλλος στόπερ του Ολυμπιακού, ο Ζουλιάν Μπιανκόν έτρεξε έξαλλος προς τον Αργεντινό για να ζητήσει τον λόγο.

Ο Μπιανκόν είδε την κίτρινη κάρτα κι αυτός, αλλά στη συνέχεια έσπρωξε παίκτη του Ιωνικού. Το ίδιο έκανε και ο Ιγκλέσιας στον Μπιανκόν και έτσι αντίκρισαν και οι δύο δεύτερη κίτρινη κάρτα και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Δείτε φωτογραφίες από τη σύρραξη:

Δείτε το μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας, τη σύρραξη και τις αποβολές μετά το 2’03’’00.