Γκέλαρε ο Παναθηναϊκός Β με την Παναχαϊκή

Γκέλαρε ο Παναθηναϊκός Β με την Παναχαϊκή

Δημήτρης Χούπης 16:21 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 08.01.2024

Ο Παναθηναϊκός Β’ αν και προηγήθηκε 2-0, ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Παναχαϊκή.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του τον νέο χρόνο.

Οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά απέναντι στην Παναχαϊκή, δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Η δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού έχασε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τα πρώτα λεπτά το ματς είχε δυνατές μονομαχίες, με την Παναχαϊκή να έχει δύο καλές στιγμές. Στο 19’ η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ του Σιδερά έξω από την περιοχή μετά από κόρνερ. Στο 24ο λεπτό οι πράσινοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Λιούμης ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 34ο λεπτό ο Παναθηναϊκός Β΄ έχασε νέα ευκαιρία, με τον Κρυπαράκο να περνάει υπέροχα τον αντίπαλό του, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Το τριφύλλι στο 37’ διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Κυριόπουλο να σκοράρει με σουτ μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια. Ωστόσο, η Παναχαϊκή κόντρα στην ροή του αγώνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 40’ ο Μπαρέ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με προβολή ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός Β’ μπήκε δυνατά με σκοπό να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στο 52’ ο Φουρτάδο πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ έφυγε άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Μπιλάλ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε τρεις καλές στιγμές με Νταμπίζα και Φουρτάδο, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Παναθηναϊκός Β’(Σ. Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (87΄ Καραμπάς), Μαρτίνης (87΄ Λάμψιας), Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (70΄ Νταμπίζας), Λιούμης (55΄ Μπιλάλ)

Παναχαϊκή (Γ. Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Αλίμπε (61΄Παραστατίδης), Νάστος, Ζέκοφ ( 61΄Πατρινός), Μπεντοσβίλι (80΄ Τραορέ), Γρηγορόπουλος (45΄ Μπαξεβάνος), Χριστόπουλος (90΄ Κυρσανίδης), Προύτζος