Σώθηκε ο Απόλλωνας Πόντου, έπεσε η Βέροια, ήττες για ΠΑΟΚ Β', Παναθηναϊκό Β'

Ο σκόρερ Εσαλό

i

© Intime

Σώθηκε ο Απόλλωνας Πόντου, έπεσε η Βέροια, ήττες για ΠΑΟΚ Β', Παναθηναϊκό Β'

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:01 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 17.06.2023

Η Βέροια επικράτησε του Ηρακλή Λάρισας με 1-0, όμως δεν μπόρεσε να σωθεί. Σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως ο Απόλλων Πόντου νίκησε την Αναγέννηση Καρδίτσας και εν τέλει έμεινε εκείνος στην κατηγορία.

Η Βέροια σκόραρε δύο τέρματα εναντίον του Ηρακλή Λάρισας και πήρε το τρίποντο που είχε ανάγκη, στη μάχη που έδινε για παραμονή. Στο 20' ο Κολλαράς έκανε το 1-0 και στο 55' ο Μπέιντου διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Όμως η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει στην κατηγορία, αφού ο Απόλλων Πόντου χρειάστηκε ένα γκολ εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας και το πήρε τελικά από τον Εσαλό στο 30ο λεπτό του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος της Καλαμαριάς έφτασε τους 32 βαθμούς, οι οποίοι ήταν και εκείνοι που τον κράτησαν στο πρωτάθλημα.

Tην ίδια ώρα, στα υπόλοιπα αδιάφορα - βαθμολογικά - παιχνίδια τα γκολ έπεσαν «βροχή». Ο Ηρακλής επικράτησε του Θεσπρωτού με 5-1, η ΑΕΛ πανηγύρισε επίσης πέντε τέρματα κόντρα στον Διαγόρα (5-0) και ο Μακεδονικός πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης νικώντας τον ΠΑΟΚ Β' με 3-1. Τέλος, ο Παναθηναϊκός Β' δεν έκλεισε όμορφα τη σεζόν, αφού ηττήθηκε από τη Νίκη Βόλου με 0-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Super League 2:

Η βαθμολογία του βόρειου ομίλου Super League 2: