Παρελθόν από την Καλαμάτα ο Χάβος - Αναλαμβάνει ο Τόλης Τερζής
i

© Intime

Παρελθόν από την Καλαμάτα ο Χάβος - Αναλαμβάνει ο Τόλης Τερζής

Γιάννης Λιβανός • 15:05 - 30.01.2024

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο έκανε γνωστή η ομάδα της Καλαμάτας, ενώ προ των πυλών είναι η συμφωνία της «Μαύρης θύελλας» με τον Τόλη Τερζή, που θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Τέλος από το τιμόνι της Καλαμάτας ο Μάκης Χάβος! Η ομάδα της Μεσσηνίας ανακοίνωσε σήμερα 30/01 τη λήξη της συνεργασίας της με τον Θεσσαλονικιό προπονητή.

Κύκνειο άσμα για τον έμπειρο κόουτς αποτέλεσε η ήττα από την Ηλιούπολη με 1-0 την περασμένη Κυριακή. Ο Χάβος πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» μόλις για δέκα ματς, με ρεκόρ τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Τον Μάκη Χάβο όλα δείχνουν πως θα αντικαταστήσει ο Απόστολος Τερζής, ο οποίος μάλιστα φέρεται να βρίσκεται ήδη στην πόλη της Καλαμάτας για να υπογράψει με την ομάδα της Μεσσηνίας και να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

«H ΠAE Καλαμάτα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Ευχαριστούμε τον κύριο Χάβο και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και το ήθος που επέδειξαν. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια».