Ο Καμπανιακός έγινε το φαβορί για την παραμονή με... buzzer beater κι έριξε την Κοζάνη!

Παίκτες Καμπανιακού

i

© Intime

Ο Καμπανιακός έγινε το φαβορί για την παραμονή με... buzzer beater κι έριξε την Κοζάνη!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:08 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.05.2024

Ο Καμπανιακός πήρε τον «τελικό» κόντρα στην Κοζάνη, απέκτησε πλεονέκτημα παραμονής κι έριξε την αντίπαλό της.

Το «θρίλερ» για την παραμονή στον βόρειο όμιλος της δεύτερης κατηγορίας συνεχίζεται κι όλα θα κριθούν στο φινάλε!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playouts, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Αιολικού (2-1), όμως παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς την ίδια ώρα ο Καμπανιακός με... buzzer beater (1-0) πήρε πλεονέκτημα παραμονής κι έριξε την Κοζάνη. Από την άλλη, τα Χανιά επικράτησαν άνετα της Ηλιούπολης στα playoffs του Νότου (6-2), Καλαμάτα και Ιωνικός έμειναν «άσφαιροι» (0-0), ενώ η μπίλια στο ΑΕΛ - Μακεδονικός για τα playoffs του Βορρά έκατσε στο «Χ» (1-1).

ΑΕΛ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-1

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης στη Θεσσαλία, η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα και στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Πεντρόσο. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα που ήθελαν, όμως η απάντηση του Μακεδονικού ήταν άμεση. Στο 36ο λεπτό ο Γρηγοριάδης διαμόρφωσε το 1-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 2-1

Ο Αιολικός πήρε νωρίς το προβάδισμα, όμως δεν αποδείχτηκε αρκετό. Ο Μπαλογιάννης βρήκε δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενων στο 21ο λεπτό, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (43΄) ο Μπούζας έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Καρδίτσας είχε τον έλεγχο και η πίεσή της απέδωσε... καρπούς. Στο 67΄ ο Στέφανος Αθανασιάδης διαμόρφωσε την ολική ανατροπή (2-1), χαρίζοντας στην Αναγέννηση ένα σημαντικό τρίποντο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0

Σε ένα -αδιάφορο βαθμολογικά- ματς με λιγοστές ευκαιρίες, Καλαμάτα και Ιωνικός δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα (0-0). Οι ασπρόμαυροι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο, όμως τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΖΑΝΗ 1-0

Ο Καμπανιακός επικράτησε στον «τελικό» της Χαλάστρας. Οι δύο ομάδες έψαξαν τη νίκη που θα τους έδινε μία βαθμολογική «ανάσα» μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και ο Νίκος Καθάριος έδωσε τη λύση (1-0) στους γηπεδούχους. Ο ίδιος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις (90+2), έκανε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης φαβορί για την παραμονή κι έριξε την Κοζάνη στη Γ΄ Εθνική.

ΧΑΝΙΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 6-2

Τα Χανιά επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο κόντρα στην Ηλιούπολη (6-2), έχοντας σε τρομερά κέφια τον Μάναλη. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ (6′, 30′, 81′) και οδήγησε την ομάδα του σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά τρίποντο, καθώς η άνοδος στα... σαλόνια της Stoiximan Super League έχει κριθεί.  

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε για τον Γουίλιαν Αράο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:46 - 15.05.2024

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε για τον Γουίλιαν Αράο!

Η χρησιμοποίηση του Γουίλιαν Αράο στο κέντρο της άμυνας ή στη μεσαία γραμμή θα καθορίσει τη σύνθεση της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού. Ο Φατίχ Τερίμ φαίνεται πως πήρε την απόφαση για τον ρόλο του Βραζιλιάνου.

Ο Λεμονής, ο Μιούλερ και ο Σερβιλάκης βρήκαν επίσης δίχτυα για τους γηπεδούχους, ενώ για την Ηλιούπολη σκόραρε ο Παντελίδης (δις).