Ακάθεκτος στην κούρσα της ανόδου ο Πανσερραϊκός - (Χ)αμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο κυνήγι της Κηφισιάς

Παναχαϊκή - Χανιά

i

©intime

Ακάθεκτος στην κούρσα της ανόδου ο Πανσερραϊκός - (Χ)αμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο κυνήγι της Κηφισιάς

Sportal newsroom 17:09 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 26.03.2023

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Θεσπρωτού με 2-0 και συνεχίζει ακάθεκτος για την άνοδο, ισόπαλη ήρθε η Παναχαϊκή που έχασε την ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή.

Ο Πανσερραϊκός δείχνει ότι δεν τον εμποδίζει τίποτα για να πάρει την άνοδο, κερδίζοντας και τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα με 2-0 για την 16η αγωνιστική της Super League 2

Το σκορ για την ομάδα των Σερρών το άνοιξε ο Αχμέτ Σαΐς στο 38' και ο Κανίς στο 90+6' με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Πανσερραϊκός με αυτή τη νίκη έφτασε τις έντεκα σερί και οδεύει ακάθεκτος για την άνοδο στη Super League. Η τελευταία του ήττα ήταν στις 19 Νοεμβρίου, όπου είχε χάσει από τον Ηρακλή στις Σέρρες με 0-2. Με αυτού τους τρεις βαθμούς έτσι παραμένει στην πρώτη θέση (έχει και αγωνιστική λιγότερη) με σαράντα βαθμούς, εννέα πίσω από τη δεύτερη Λάρισα. Στη 14η θέση με εφτά βαθμούς βρίσκεται η ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Για τον ίδιο όμιλο η ΑΕΛ πήρε το ντέρμπι του Κάμπου, επικρατώντας του Ηρακλή Λάρισας 3-0. Το σκορ για τους «βυσσινί» το άνοιξε ο Παπαγεωργίου στο 32' και ο Ογκμπόε στο 42+2' με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για τη Λάρισα. Ο Τσιριγώτης στο 78' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς είναι η ΑΕΛ, στην δωδέκατη με 16 πόντους είναι η Ηρακλής Λάρισας. 

Για τον νότιο όμιλο η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή, φέροντας λευκή ισοπαλία με τα Χανιά εντός έδρας. Κάπως έτσι η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 31 βαθμούς, έξι πίσω από την πρώτη Κηφισιά, που παίζει αύριο (27/3) με την Ηλιούπολη εντός έδρας. Αντίθετα τα Χανιά είναι στην έβδομη θέση με 22 πόντους. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: