Ματς ζωής ή θανάτου σε Ζωσιμάδες και Καισαριανή

Κηφισιά - Παναιτωλικός

i

© Intime

Ματς ζωής ή θανάτου σε Ζωσιμάδες και Καισαριανή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:14 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 13.04.2024

Οι αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης και Κηφισιά Παναιτωλικός είναι αυτές που ξεχωρίζουν από τη 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Η δράση στα playouts της Stoiximan Super League συνεχίζεται, με το σημερινό πρόγραμμα (13/4) να περιλαμβάνει δύο «τελικούς».

Ο λόγος γίνεται για τις αναμετρήσεις Βόλος - Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός, με τις τρεις από τις τέσσερις αυτές ομάδες να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να παλεύουν με φόντο τη σωτηρία τους.

Το αποθεωτικό ποστ του Copa90 για τη «μάχη» τίτλου της Super League: «Ξεχάστε την Premier League»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:26 - 12.04.2024

Το αποθεωτικό ποστ του Copa90 για τη «μάχη» τίτλου της Super League: «Ξεχάστε την Premier League»

Το γνωστό ποδοσφαιρικό σάιτ, Copa90, αποθέωσε τη «μάχη» που γίνεται στη Super League για τον τίτλο, με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να βρίσκονται όλοι σε απόσταση αναπνοής.

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

Την αυλαία στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος θα ανοίξει η αναμέτρηση στις Σέρρες (15:00). Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και για τις δύο ομάδες. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 31 πόντους, μόλις στο +1 από τους Κρητικούς, αλλά και στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την περασμένη αγωνιστική, τα «Λιοντάρια» έμειναν στην ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1-1), ενώ ο ΟΦΗ διέσυρε τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) στο Ηράκλειο.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κάθε ομάδα πήρε νίκη στην έδρα της, με τον Πανσερραϊκό να επικρατεί με 2-1 στις Σέρρες για τον Α’ Γύρο και τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη με 4-0 στο Ηράκλειο για τον Β’ Γύρο.

Βόλος - Ατρόμητος

Λίγες ώρες αργότερα (17:30) θα ακολουθήσει η «μάχη» στο Πανθεσσαλικό μεταξύ του Βόλου και του Ατρόμητου. Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει κάνει το 3/3 στο μίνι πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να... ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις και πλέον στοχεύει σε μία ανάλογη συνέχεια.

Από την άλλη, ο πρωτοπόρος των playouts Ατρόμητος θα παλέψει για μία νίκη ψυχολογίας, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε ΟΦΗ και Πανσερραϊκό.

Την περασμένη αγωνιστική, ο Βόλος «απέδρασε» από το Αγρίνιο (0-1), ενώ οι Περιστεριώτες έμειναν ισόπαλοι με τον Πανσερραϊκό (1-1).

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, θα πάρουν σειρά οι... τελικοί. Στις 19:30, ο τελευταίος ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες σε ένα ματς ζωής ή θανάτου για τους γηπεδούχους.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής στα playouts, ενώ βρίσκεται στο -5 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό. Όπως διαπιστώνεται, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου χρειάζεται μία βαθμολογική... ανάσα, με σκοπό να παραμείνει ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής.

Στην αντίπερα όχθη, οι Αρκάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη μετά τις 28 Γενάρη, με σκοπό να κάνουν ένα ακόμη καθοριστικό βήμα παραμονής, όντας πλέον στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την περασμένη αγωνιστική, ο ΠΑΣ έφυγε με άδεια χέρια από την Κρήτη (4-0), ενώ ο Αστέρας ηττήθηκε στην έδρα του από την Κηφισιά (1-2).

15 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 20-16

Κηφισιά - Παναιτωλικός

Τέλος, την αυλαία θα ρίξει η σπουδαία αναμέτρηση στην Καισαριανή (20:00). Κηφισιά και Παναιτωλικός θα κοντραριστούν με φόντο το... προβάδισμα σωτηρίας. Μετά το μεγάλο διπλό στην Τρίπολη, η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει να κάνει το 2/2 και να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την προτελευταία θέση.

Από την άλλη, οι Αγρινιώτες προέρχονται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Βόλο (0-1) και πλέον μπροστά τους έχουν έναν «τελικό».

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Καισαριανής και έμειναν ισόπαλες 2-2. Στον Α’ Γύρο είχε επικρατήσει ο Παναιτωλικός με 3-0 στο Αγρίνιο.

1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

- ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 2-2