Ποιος θα μπει στα play offs; Λαμία και Αστέρας Τρίπολης σε μία μάχη «θρίλερ» με φόντο την έκτη θέση

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία

i

© Intime

Ποιος θα μπει στα play offs; Λαμία και Αστέρας Τρίπολης σε μία μάχη «θρίλερ» με φόντο την έκτη θέση

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης δίνουν τη δική τους μάχη με στόχο την έκτη θέση της βαθμολογίας και την είσοδο στο μίνι πρωτάθλημα των play offs.

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Οι μάχες του τίτλου, της σωτηρίας και του πρώτου σκόρερ αναμένονται... θρίλερ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η κατάκτηση της έκτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League που οδηγεί στα play offs.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Λαμία είναι το φαβορί για την είσοδο στο μίνι πρωτάθλημα της πρώτης εξάδας έναντι του Αστέρα, ωστόσο το έργο της δεν είναι εύκολο στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές για την κανονική διάρκεια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/2, 15:00), η ομάδα της Τρίπολης η οποία προέρχεται από την ήττα στο Φάληρο θα κοντραριστεί με την Κηφισιά εντός έδρας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, σε ένα «must win» ματς για τους Αρκάδες. Δύο ώρες αργότερα, η Λαμία μετά την ήττα από την ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Όπως διαπιστώνεται, τα αποτελέσματα σε αυτούς τους δύο αγώνες θα κρίνουν πολλά, ίσως και τα πάντα.

Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση διπλού η έκτη θέση θα «κλειδώσει».

Την ερχόμενη Κυριακή (3/3), η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, ενώ την ίδια ώρα (19:30) ο Αστέρας Τρίπολης θα δοκιμαστεί στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Λαμία βρίσκεται στο +4 από τον έβδομο Αστέρα, όμως το γεγονός πως μπροστά της έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα συγκριτικά με τους Αρκάδες έχει δώσει νέα πνοή στη «μάχη» της τελικής ευθείας.

Λαμία (34 βαθμούς)

28/02 - 17:00: Ατρόμητος (εκτός)
03/03 - 19:30: ΠΑΟΚ (εντός)

Αστέρας Τρίπολης (30 βαθμούς)

28/02 - 15:00: Κηφισιά (εντός)
03/03 - 19:30: Πανσερραϊκός (εκτός)

Η βαθμολογία