Ο Μουνάφο πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν τεχνικό διευθυντή στον Αστέρα

Χουάν Μουνάφο

i

©Intime

Ο Μουνάφο πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν τεχνικό διευθυντή στον Αστέρα

Κώστας Τόπας 14:49 - 27.02.2024

Ο Χουάν Μουνάφο πήρε θέση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Αστέρα, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο Χουάν Μουνάφο, με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, προκειμένου να υπηρετήσει τον Αστέρα από διαφορετικό πόστο. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο πολύπειρος Αργεντινός χαφ των Αρκάδων, θα αναλάβει θέση τεχνικού διευθυντή στους «κιτρινομπλέ».

Ο ίδιος με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μιας και προσωπικός του στόχος όπως τόνισε είναι να παίξε ποδόσφαιρο για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο Μουνάφο στο Sportal: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς αστέρια αλλά με κοινό στόχο: Να πάμε τον Αστέρα ψηλά»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:01 - 04.01.2024

Ο Μουνάφο στο Sportal: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς αστέρια αλλά με κοινό στόχο: Να πάμε τον Αστέρα ψηλά»

Ο Χουάν Μουνάφο, κορυφαίος του αγώνα και σκόρερ του νικητήριου γκολ κόντρα στον Άρη, μίλησε στο Sportal για την εξαιρετική εμφάνιση του Αστέρα κόντρα στους «κίτρινους», για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια κι ανέτρεψαν την κατάσταση, τον ρόλο του «δασκάλου» που έχει στην ομάδα, τις άδειες εξέδρες αλλά και για τον στόχο που έχουν θέσει οι «κιτρινομπλέ» φέτος.

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει σημαντικές υποχρεώσεις και διεκδικεί τον μεγάλο της στόχο, που είναι η είσοδος στα play offs του πρωταθλήματος. Είμαστε όλοι μας αφοσιωμένοι στην ποδοσφαιρική μάχη που έχουμε να δώσουμε, δεν υπάρχει χώρος για άλλες σκέψεις.

Σχετικά με το μέλλον μου, το μοναδικό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι έχω ακόμη πολλά χρόνια μπροστά μου να παίξω ποδόσφαιρο. Το μυαλό όλων μας είναι στον ΑΣΤΕΡΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.