Ο Κάρλος Τέβες στέλνει στόπερ της Ιντεπεντιέντε σε ελληνική ομάδα

O Έντγκαρ Ελιζάλντε

i

© PS Youtube

Ο Κάρλος Τέβες στέλνει στόπερ της Ιντεπεντιέντε σε ελληνική ομάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:50 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 23.12.2023

Ο Κάρλος Τέβες ειδοποίησε τη διοίκηση της Ιντεπεντιέντε πως επτά ποδοσφαιριστές δεν χωρούν στο ρόστερ του. Ένας από αυτούς, όπως μεταδίδει ξένο ΜΜΕ, εικάζεται πως θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα.

Το μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει και οι ομάδες καλούνται να διαχειριστούν τυχόν αφίξεις, αλλά και αναχωρήσεις στο ρόστερ τους. Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει η Ιντεπεντιέντε, η οποία ψάχνει τρόπο να αποχωριστεί κάποια συμβόλαια. Κάπως έτσι, ο Κάρλος Τέβες ενημέρωσε τη διοίκηση του συλλόγου πως επτά ποδοσφαιριστές δεν χωρούν στα πλάνα του και πως θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας, του οποίου το όνομα του συνδέεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Έντγκαρ Ελισάλντε, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αργεντινής και εικάζεται πως μπορεί να μετακομίσει στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά, όπως μεταδίδει η «Muy Independiente», ο αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ δεν υπολογίζεται από τον Κάρλος Τέβεζ και ο πιθανότερος προορισμός του είναι μία ομάδα της χώρας μας. Όμως, το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει ποιος είναι αυτός ο σύλλογος, αλλά και ούτε αν αγωνίζεται στην πρώτη ή τη δεύτερη κατηγορία.

Όσο για το ποιος είναι ο Έντγκαρ Ελισάλντε, πρόκειται για έναν υψηλόσωμο στόπερ, ο οποίος κατάγεται από την Ουρουγουάη και που μπορεί επίσης να παίξει ως αριστερό μπακ. Η Ιντεπεντιέντε δαπάνησε για λογαριασμό του το 2022 ένα ποσό κοντά στις 600 χιλ. ευρώ, προκειμένου να τον αποκτήσει με μεταγραφή από την Πεσκάρα. Μάλιστα, ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025, με την αξία του να αγγίζει τις 300 χιλ. ευρώ. Στο σύλλογο της Αργεντινής έχει αγωνιστεί συνολικά 36 φορές, με τον συνολικό απολογισμό του σε όλες τις διοργανώσεις να είναι ένα γκολ.