Σήμερα η εκδίκαση της έφεσης για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Ατρόμητος-ΑΕΚ

i

Ατρόμητος - ΑΕΚ/©Intime

Σήμερα η εκδίκαση της έφεσης για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Sportal newsroom 10:12 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 24.02.2023

Στα γραφεία της ΕΠΟ θα εκδικαστεί σήμερα (24/2) στις 15:30, η έφεση που κατέθεσε η ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης, για την «περιβόητη» αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Να θυμίσουμε, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, δεν είχε διεξαχθεί μετά το ζήτημα που προέκυψε με το ύψος του δοκαριού της εστίας. Πιο συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του ματς οι ιθύνοντες της Ένωσης εντόπισαν διαφορές σε διάφορα σημεία του οριζόντιου δοκαριού, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τον διαιτητή Ευάγγελο Μανούχο για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

 Στη συνέχεια, μετά την λήξη της διορίας που προέβλεπε ο κανονισμός έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα, η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει ένσταση, με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να μην δέχονται να αγωνιστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Στις 14/2, το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, πήρε την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση σε νέα ημερομηνία, δικαιώνοντας έτσι τον Ατρόμητο, λόγω έλλειψης υπαιτιότητας.

Συγκεκριμένα το σκεπτικό της Λίγκας αναφέρει ότι ο βασικός λόγος που δεν καταλογίστηκε ευθύνη στην ΠΑΕ Ατρόμητος είναι επειδή το γήπεδο ανήκει στην δημοτική αρχή και δεν ανήκει στην ομάδα, έχει εκείνη την εποπτεία του χώρου και των εγκαταστάσεων. Το γήπεδο πέρασε στην κυριότητα της εγκαλουμένης έξι ώρες πριν τον αγώνα.

 Στις 16/2, η ΑΕΚ κατέθεσε έφεση για την συγκεκριμένη απόφαση, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης θεώρησαν ανούσιο το σκεπτικό απαλλαγής των Περιστεριωτών, έχοντας ως στόχο να διεκδικήσουν τους βαθμούς δικαστικά.

Σπανός: «Περίμενα την έφεση της ΑΕΚ - Έχει απολέσει το ηθικό πλεονέκτημα στη φίλαθλη κοινή γνώμη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:39 - 14.02.2023

Σπανός: «Περίμενα την έφεση της ΑΕΚ - Έχει απολέσει το ηθικό πλεονέκτημα στη φίλαθλη κοινή γνώμη»

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και τόνισε ότι περίμενε την έφεση των «κιτρινόμαυρων». Τι είπε για το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS.

Η εκδίκαση της έφεσης θα πραγαμτοποιηθεί σήμερα (24/2) στις 15:30 και εφόσον παραμείνει η πρωτόδικη απόφαση, θα έχουμε νέο ορισμό της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.