Σπουδαία κίνηση από Μπόγκναρ: Προθυμοποιήθηκε να διακόψει για ένα πεντάλεπτο το Άρης – Παναθηναϊκός για το Ραμαζάνι

Άρης - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Σπουδαία κίνηση από Μπόγκναρ: Προθυμοποιήθηκε να διακόψει για ένα πεντάλεπτο το Άρης – Παναθηναϊκός για το Ραμαζάνι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:54 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 06.04.2023

Ο διαιτητής του Άρης-Παναθηναϊκός, Τάμας Μπόγκναρ, ρώτησε τους παίκτες των δύο ομάδων λίγο πριν τη σέντρα αν θέλουν να διακόψει το ματς για ένα πεντάλεπτο, λόγω της νηστείας του Ραμαζανιού.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική των play offs, ο διαιτητής Τάμας Μπόγκναρ πραγματοποίησε μία σπουδαία κίνηση, καθώς προθυμοποιήθηκε να διακόψει για ένα πεντάλεπτο το ματς λόγω της νηστείας του Ραμαζανιού.

Συγκεκριμένα, ο Ούγγρος ρέφερι ρώτησε τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» και του «τριφυλλιού», εάν σκοπεύανε να φάνε κάτι με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου, σεβόμενος απόλυτα την θρησκεία και τις επιλογές κάθε αθλητή.

Θυμίζουμε, πριν τρεις μέρες και στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Φιορεντίνα, είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό. Πιο αναλυτικά, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από μια όμορφη κίνηση του Λούκα Ρανιέρι προς τον συμπαίκτη του Σοφιάν Άμραμπατ

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής πέρασε στον αγώνα στο 76ο λεπτό, αλλά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και προσποιήθηκε ότι έχει τραυματιστεί, με σκοπό ο συμπαίκτης του να πάρει λίγο τα «πάνω» του τρώγοντας μία μπανάνα, έπειτα από την νηστεία που έκανε λόγω του Ραμαζανιού.