Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι τέθηκε νοκ άουτ, βασικός ο Λοντίγκιν
i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι τέθηκε νοκ άουτ, βασικός ο Λοντίγκιν

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:15 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 05.04.2023

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό, με τον Μπρινιόλι να εγκαταλείπει στην προθέρμανση και τον Λοντίγκιν να παίρνει τη θέση του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναγκάστηκε να προβεί σε αλλαγή στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αισθάνθηκε αφόρητους πόνο στην πλάτη και ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο, με συνέπεια ο προπονητής του Τριφυλλιού να τον αποκλείσει από την 20άδα.

Η φύση του προβλήματος του Μπρινιόλι είναι μυϊκή και είχε εμφανιστεί και την περσινή σεζόν. Ο Ιταλός πονούσε τα τελευταία 24ωρα, υποβλήθηκε σε θεραπείας και δοκίμασε να παίξει, αλλά δεν αισθανόταν 100% έτοιμος και προτίμησε να μην ζημιώσει την ομάδα.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού, στην πρώτη φετινή συμμετοχή του στη Super League. Μέχρι τώρα, ο ομογενής γκολκίπερ είχε τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο.

Αναπληρωματικός τερματοφύλακας θα είναι ο νεαρός Γιάννης Σουρδής, ο οποίος έχει ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.