Η τελευταία φορά που ο Σπόραρ είχε αστοχήσει από τα 11 βήματα - Από πότε είχε να χάσει πέναλτι ο Παναθηναϊκός (vids)

Άντραζ Σπόραρ

i

Άντραζ Σπόραρ/ ©Intime

Η τελευταία φορά που ο Σπόραρ είχε αστοχήσει από τα 11 βήματα - Από πότε είχε να χάσει πέναλτι ο Παναθηναϊκός (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:24 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 04.04.2023

Ο Άντραζ Σπόραρ έχασε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και παράλληλα την ευκαιρία να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Ο Σλοβένος επιθετικός αστόχησε πρώτη φορά μετά από πέντε εκτελέσεις στη Super League.

Ο Άντραζ Σπόραρ είχε αναλάβει πριν το ματς με τον Βόλο την εκτέλεση πέναλτι τέσσερις φορές. Ο Σλοβένος επιθετικός είχε ευστοχήσει σε όλες. Συγκεκριμένα, είχε βρει δίχτυα από τα έντεκα βήματα στα ματς με την ΑΕΚ, τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Στο πέμπτη του φορά ο 29χρονος στράικερ των «πράσινων» αστόχησε. Παράλληλα, μέχρι εκείνη την ώρα ο Παναθηναϊκός είχε το απόλυτο με 9 στα 9 πέναλτι. Η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» αστόχησαν από την «άσπρη βούλα» ήταν στις 6 Μαρτίου 2022. Στη νίκη του «τριφυλλιού» με 2-0 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Αϊτόρ είχε στείλει τη μπάλα στο δοκάρι από τα έντεκα βήματα. 

Κόντρα στον Βόλο ο Άντραζ Σπόραρ έχασε το όγδοο πέναλτι της καριέρας του. Τελευταία φορά ο Σλοβένος επιθετικός είχε αστοχήσει στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 με τη Σλοβενία κόντρα στη Μάλτα για προκριματικά του Μουντιάλ. Δεν είχε στοιχίσει στην ομάδα του, ωστόσο, καθώς είχε νικήσει με 1-0. Για το κύπελλο Σλοβακίας είχε αστοχήσει με τη Σλόβαν κόντρα στη Ζίλινα (2-0), αλλά και κόντρα στην Μπράγκα (2-2) για το Γιουρόπα Λιγκ την ίδια χρονιά.

Το 2019 ο Σπόραρ αστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το πρωτάθλημα της Σλοβακίας κόντρα στην Ντουναϊσκα Στρέντα (1-0), αλλά και στην ήττα της Σλόβαν από τη Σένιτσα (1-2).

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων στο χαμένο πέναλτι του Σπόραρ κι όλες οι αντιδράσεις του πάγκου στις χαμένες ευκαιρίες (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:53 - 03.04.2023

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων στο χαμένο πέναλτι του Σπόραρ κι όλες οι αντιδράσεις του πάγκου στις χαμένες ευκαιρίες (vid)

Η τεράστια αλλαγή συναισθημάτων στη φάση του πέναλτι, οι έντονες αντιδράσεις του πάγκου στις χαμένες ευκαιρίες κι όσα ακόμη κατέγραψε η παρακάμερα των «πρασίνων».

Τέλος, ο Σλοβένος στράικερ είχε αστοχήσει από τα έντεκα βήματα το 2015 και το 2016 ως ποδοσφαιριστής της Ολίμπια και τις δυο κόντρα στην Κρκα Νόβο Μέστο για το πρωτάθλημα της Σλοβενίας. 

Επομένως ο Σπόραρ έχει αναλάβει να εκτελέσει πέναλτι 32 φορές και έχει χάσει οκτώ. Ένα με τον Παναθηναϊκό, ένα με την Εθνική Σλοβενίας, τέσσερα με τη Σλόβαν και δυο με την Ολίμπια.