Σβαμπ: «Η Μπριζ κυριάρχησε, ένα ευχαριστώ και μία συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Σβαμπ: «Η Μπριζ κυριάρχησε, ένα ευχαριστώ και μία συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:32 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 19.04.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Μπριζ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Πραγματοποιώντας μία έξοχη εμφάνιση, η Κλαμπ Μπριζ επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «4» του Europa Conference League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα, η οποία νωρίτερα επικράτησε της Βικτόρια Πλζεν με 2-0.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Στέφαν Σβαμπ παραδέχτηκε την ανωτερότητα της βελγικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, η Μπριζ κυριάρχησε απόλυτα. Δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί και τους αξίζουν συγχαρητήρια, ήταν πολύ καλύτεροι από μας. Χρειαζόμασταν μια πολύ καλύτερη απόδοση για να περάσουμε, τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και όταν προσπαθούσαμε να την ανακτήσουμε. Δεν είχαμε και την ενέργεια που είχαμε ανάγκη για να προκαλέσουμε περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο Αυστριακός μέσος.

Για τη στήριξη του κόσμου, είπε: «Ο κόσμος ήταν φανταστικός, είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή τους από το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών ως τώρα. Πιστεύω πως κάναμε μια καλή πορεία και τους κάναμε περήφανους, αλλά τώρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί άξιζαν να τους παρουσιάσουμε μια καλύτερη απόδοση».