Συγκλονίζει Άγγλος ποδοσφαιριστής: «Δεν κοιμόμουν και για να λειτουργήσω την επόμενη μέρα έπρεπε να παίρνω κοκαΐνη»

Λίαμ Χιουζ

Συγκλονίζει Άγγλος ποδοσφαιριστής: «Δεν κοιμόμουν και για να λειτουργήσω την επόμενη μέρα έπρεπε να παίρνω κοκαΐνη»

Κώστας Τόπας 15:43 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 29.09.2023

Ο Λίαμ Χιουζ, ο οποίος ανήκει στην Ουέρκσοπ της Αγγλίας, εξήγησε πρόσφατα ότι πέρασε μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα του.

Ο Λίαμ Χιουζ, ένας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στις τάξεις της Ουέρκσοπ που κάποτε αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας φορώντας τη φανέλα της Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ, πρόσφατα μίλησε σε μια συνέντευξη αποκαλύπτοντας ότι έζησε μια λεπτή περίοδο στη ζωή του.

 «Δεν κοιμόμουν, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι. Για να προσπαθήσω να κοιμάμαι και για να λειτουργήσω την επόμενη μέρα έπρεπε να κάνω κοκαΐνη. Κέρδιζα σχεδόν 1.000 λίρες την εβδομάδα και ξόδευα μεταξύ 300 και 600 λίρες για κοκαΐνη. Ημουν σε μια περίοδο αυτοκαταστροφής», εξήγησε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της Ουέρκσοπ που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό της Αγγλίας, σε συνέντευξή του στο BBC.

Ο Χιουζ σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία. «Άρχισα να πίνω περισσότερο. Ένιωσα απομονωμένος και η ψυχική μου υγεία κατέρρευσε, σε σημείο να αναρωτιέμαι αν ήθελα να συνεχίσω να ζω. Στο μυαλό μου ήμουν πεπεισμένος ότι το καλύτερο πράγμα για όλους ήταν ότι δεν ήμουν πια εκεί», παραδέχτηκε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατανάλωσε τεράστια ποσότητα αντιφλεγμονωδών που κόντεψαν να βάλουν τέλος στη ζωή του. Τον έσωσε η τότε σύντροφός του, η οποία εμφανίστηκε στο σπίτι την κατάλληλη στιγμή.

Προειδοποιεί τους Ευρωπαίους διαιτητές ο Κλάτενμπεργκ: «Αν μετακομίσουν στην Σαουδική Αραβία θα αποκλειστούν από το Παγκόσμιο Κύπελλο»
REST OF THE WORLD

09:16 - 29.09.2023

Προειδοποιεί τους Ευρωπαίους διαιτητές ο Κλάτενμπεργκ: «Αν μετακομίσουν στην Σαουδική Αραβία θα αποκλειστούν από το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο πρώην διαιτητής της Premier League κι αρχιδιαιτητής της Stoiximan Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προειδοποίησε τους διαιτητές ότι θα μπορούσαν να αποτραπούν από το να αναλάβουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου εάν μετακομίσουν στη Σαουδική Αραβία.

Σήμερα ο Χιουζ είναι καλύτερα στη ζωή του, αλλά δεν εφησυχάζεται. «Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω με τον εαυτό μου κάθε μέρα. Δεν είμαι τέλειος, αλλά έχω φύγει από το κάτω μέρος του μπουκαλιού και έχω χτυπήσει τις πύλες της κόλασης για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου και να είμαι ειλικρινής θέλω να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους που μπορούν και να είμαι καλός σύζυγος και καλός πατέρας», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής.