Το συμβόλαιο του Κριστιάνο έχει και Ελλάδα!
i

Κριστιάνο Ρονάλντο / © Intime

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο έχει και Ελλάδα!

Κώστας Τόπας 10:56 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 22.12.2022

Δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», αποκαλύπτει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ και εμπλέκει στη συμφωνία και το Μουντιάλ 2030 που φέρεται ότι θα διεκδικήσει η Σαουδική Αραβία μαζί με την Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος αστέρας έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. η οποία είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά του πάντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ταξίδεψε την Τετάρτη (21/12) στο Ριάντ για τις τελικές συζητήσεις.

Μάλιστα, η ισπανική «Marca» εμφανίζεται ακόμα πιο βέβαιη για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και μάλιστα εμπλέκει και την Ελλάδα! Πώς; Με το πρόσφατο δημοσίευμα της υποστηρίζει ότι «ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δεσμευτεί με την Αλ Νασρ μέχρι το... 2030».

Ένας όρος ο οποίος εμπλέκει έμμεσα και την Ελλάδα στο «παιχνίδι» αυτό, καθώς οι Σαουδάραβες θέλουν τον Ρονάλντο έως το 2030 ώστε να να γίνει πρέσβης της διεκδίκησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, το οποίο η Σαουδική Αραβία θέλει να το… πάρει μαζί με την Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι οι απολαβές του CR7 για τον ρόλο του πρεσβευτή, θα ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ που θα αμείβεται ως παίκτης για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.