Συμφώνησε για ανανέωση με την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα
i

Έτοιμος να ανανεώσει με την Τσέλσι ως το 2024 είναι ο Τιάγκο Σίλβα/instagram

Συμφώνησε για ανανέωση με την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα

Sportal newsroom 15:36 - 26.01.2023

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η επέκταση της παραμονής του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι ως το καλοκαίρι του 2024.

Ένα από τα πράγματα που απασχολούν τους ανθρώπους της Τσέλσι, πέρα από την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, είναι και η παραμονή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ποδοσφαιριστών η παρουσία των οποίων κρίνεται σημαντική για την ομάδα.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Τιάγκο Σίλβα, που παρά τα χρόνια του είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια αυτής της ομάδας. Ο Bραζιλιάνος στόπερ, ο οποίος έκλεισε τα 38 τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, αψηφώντας την ηλικία του, είναι ηγετική μορφή στην άμυνα των «μπλε» φέτος και με την εικόνα και την ηγετική παρουσία του έχει ικανοποιήσει πλήρως τον Γκρέιαμ Πότερ.

Με δεδομένο πως το τρέχον συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, τις προηγούμενες ημέρες οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις για πιθανή επέκτασή του και όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στην Αγγλία, ήρθαν σε προφορική συμφωνία για ανανέωση ως το 2024.

Ο πρώην αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει… θαυμαστές και σε άλλους συλλόγους, ωστόσο είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μέχρι λίγο πριν συμπληρώσει τα 40 του χρόνια, και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.