Τα βαμμένα νύχια του Κριστιάνο Ρονάλντο που έγιναν viral (pics)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο και Φράνσις Ενγκάνου/ printscreen @cristiano

Τα βαμμένα νύχια του Κριστιάνο Ρονάλντο που έγιναν viral (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:13 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 23.01.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τα μαύρα βαμμένα νύχια «έριξαν» το internet.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταφέρνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τραβά τα βλέμματα πάνω του. Ο Πορτογάλος σταρ μέσα σε ένα 24ωρο έγινε viral για δύο διαφορετικούς λόγους. Ο ένας είναι αγωνιστικός και ο άλλος εξωαγωνιστικός. 

Ο «CR7» πραγματοποίησε χθες (22/1) το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Μπορεί στο ματς κόντρα στην Αλ - Ετιφάκ ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην σκόραρε, αλλά χάρισε το highlight του αγώνα. Η Αλ Νασρ πήρε την νίκη (1-0) και ο Πορτογάλος σταρ με την ενέργειά του έγινε viral. 

Αυτό είναι το αγωνιστικό, όπως προαναφέραμε. Πάμε τώρα και στο εξωαγωνιστικό. Ο Κριστιάνο έχει μεγάλη αγάπη στα μαχητικά αθλήματα. Ο Πορτογάλος σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τον κορυφαίο αθλητή μικτών πολεμικών τεχνών του UFC, Φράνσις Ενγκάνου, ξαφνιάζοντας τους ακόλουθούς του. 

Αυτό όμως, που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από την ανάρτηση ήταν μία λεπτομέρεια στα πόδια του Κριστιάνο. Δεν ήταν η η Balenciaga σαγιονάρα των 400 ευρώ. Αλλά τα βαμμένα νύχια του Πορτογάλου. «Τι συμβαίνει εδώ; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχτα των ποδιών του;», ήταν ένα σχόλιο ενός χρήστη από το οποίο ξεκίνησε ο χαμός. 

«Αυτό είναι σίγουρα δουλειά τους Τζορτζίνα. Χωρίς καμία αμφιβολία», σχολίασε κάποιος άλλος. Πολλοί από τους χρήστες ισχυρίστηκαν πως αυτή ήταν δουλειά της κόρης του πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός αποθανατίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με βαμμένα νύχια. Το 2016 έβαψε ξανά τα νύχια των ποδιών του και έγινε ο κακός χαμός στο internet. 

Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιμ Καρντάσιαν / printscreen, @cr7worldwide