Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Δημήτρη Πέλκα

Δημήτρης Πέλκας

i

©Intime

Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Δημήτρη Πέλκα

Μάνος Τσαλγατίδης 14:39 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 11.05.2023

Οι Τούρκοι συνεχίζουν τον χαβά τους για ΠΑΟΚ και Πέλκα, αλλά η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική.

Τις τελευταίες ημέρες τουρκικά δημοσιεύματα μιλούν για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Πέλκα και μάλιστα οι γείτονες αναφέρουν πως αυτός ήταν και ο λόγος που ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφυγε από την Αγγλία και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη. Δηλαδή για να μιλήσει με την Φενέρμπαχτσε και να μείνει ελεύθερος, καθώς έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Συμφωνία ανάμεσα στον Πέλκα και τον Δικέφαλο δεν υπάρχει, καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει ακόμη καν σε διαπραγματεύσεις. Είναι γεγονός πως ο 29χρονος έχει προταθεί στους «ασπρόμαυρους» και δεν τους περνάει αδιάφορος, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει στον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τόσο την ελληνική πραγματικότητα, όσο και αυτή του ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στους «ασπρόμαυρους» και τον γηγενή μεσοεπιθετικό έχουν κάποιες... αναγνωριστικές επαφές προκειμένου η μία πλευρά να δει τις προθέσεις της άλλης. Ο Δικέφαλος έχει δείξει με τον τρόπο του στον Πέλκα πως η πόρτα της επιστροφής παραμένει ανοιχτή, αλλά με συγκεκριμένους όρους, που θα συζητηθούν εφόσον το θέμα φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής κοιτάει τις επιλογές του στο εξωτερικό, αλλά η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ δεν έχει φύγει από το μυαλό του. Πάντως, για την ώρα συμφωνία δεν υπάρχει, αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές παίρνουν τον χρόνο τους προκειμένου να κάνουν τις πιο συμφέρουσες για αυτές κινήσεις.