Τα... έχωσε σε οπαδό της Σεβίλλης ο Ράμος: «Σεβάσου τους ανθρώπους και σκάσε»

Τα... έχωσε σε οπαδό της Σεβίλλης ο Ράμος: «Σεβάσου τους ανθρώπους και σκάσε»

Δημήτρης Χούπης 22:50 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 04.01.2024

Ο Σέρχιο Ράμος «βγήκε από τα ρούχα του» και τσακώθηκε με έναν οπαδό της Σεβίλλης μετά τη νέα ήττα της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Η Σεβίλλη γνώρισε ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 0-2 μέσα στην έδρα της και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της La Liga. Όπως είναι λογικό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα έφερε τις αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίοι τα... έχωσαν στους παίκτες της ομάδας. 

Από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να τη γλιτώσει ο Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ανέλαβε την ευθύνη στο flash interview, ωστόσο τα «άκουσε» από τον κόσμο που βρισκόταν ακόμα στο γήπεδο. Ο πρώην στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης άλλο που δεν ήθελε και άφησε το μικρόφωνο και απάντησε σε έντονο ύφος με τον οπαδό των Ανδαλουσιανών που τον έβριζε. 

«Να έχετε σεβασμό στον κόσμο και στο έμβλημα. Σεβάσου τους ανθρώπους και σκάσε τώρα», ήταν τα λόγια του Σέρχιο Ράμος στον οπαδό της ομάδας. Στη συνέχεια ο Ισπανός συνέχισε κανονικά τις δηλώσεις του. 

Σκάνδαλο στην Παρί: Ερευνάται για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ
LIGUE 1

11:57 - 04.01.2024

Σκάνδαλο στην Παρί: Ερευνάται για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ

Η γαλλική δικαιοσύνη επισημαίνει ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, Ουγκ Ρενσόν, μπόρεσε να κάνει ελιγμούς ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν να αποκτήσει φορολογικά πλεονεκτήματα καταβάλλοντας τη ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας στα τελευταία 13 παιχνίδια έχει κάνει μόλις δύο νίκες, η μία στο Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στην άσημη Ατλέτικο Αστόργκα. Την ίδια ώρα μετράει οχτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ βρίσκεται στη 16η θέση με 16 βαθμούς, έναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.