Τα highlights της νίκης του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη
i

©Glomex

Τα highlights της νίκης του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:56 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 20.08.2023

Σε ένα εκπληκτικό ματς στο «Γεντί Κουλέ» με πέντε γκολ, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 κόντρα στον Άρη, που νωρίτερα είχε επιστρέψει από το εις βάρος του 2-0. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Μια χορταστική πρεμιέρα πρόσφεραν ΟΦΗ και Άρης στη ματσάρα του «Γεντί Κουλέ». Τελικός νικητής αναδείχθηκε ο ΟΦΗ με χρυσό σκόρερ τον Νέιρα στις καθυστερήσεις που χάρισε ένα απίστευτο τρίποντο στους κρητικούς σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου. 

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ντίκο να ανοίγει λογαριασμό για φέτος από το εξαιρετικό γέμισμα του Χρήστου Μανδά στο 17ο λεπτό, ενώ στο 38ο λεπτό ο Θοράρινσον διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τρίτο γκολ που έδωσε και τη νίκη στους Κρητικούς πέτυχε ο Νέιρα

Από την πλευρά του Άρη το 1-0 πέτυχε στο 40ο λεπτό ο Λορέν Μορόν, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με το κλαμπ της Θεσσαλονίκης. Στο 64ο λεπτό ο Φαμπιάνο με προβολή σε πρώτο χρόνο κέρδισε τον Μανδά. Γκολ που μέτρησε μετά από… πέντε λεπτά και αφού το VAR τσέκαρε τη φάση για οφσάιντ που φυσικά δεν υπήρχε.

Δείτε τα highlights της επικράτησης του ΟΦΗ στο Γεντί «Κουλέ» κόντρα στον Άρη: