Τάισον: «Ευχαριστούμε για τη μεγάλη υποστήριξη! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ»

Τάισον

i

© Intime

Τάισον: «Ευχαριστούμε για τη μεγάλη υποστήριξη! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:04 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 18.09.2023

Μετά τη λήξη του ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (0-0), ο Τάισον θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Δικεφάλου μέσω των social media.

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο μηδέν με τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας (0-0). Σε ένα ματς δίχως θέαμα και μεγάλες ευκαιρίες, ο Δικέφαλος τα βρήκε... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ από την άλλη η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων» οδήγησε το ματς στη «λευκή» ισοπαλία.

Για ακόμη ένα ματς, ο Τάισον πήρε φανέλα βασικού κι αγωνίστηκε για σχεδόν 90 λεπτά, με τον Μουργκ να περνάει στη θέση του στις καθυστερήσεις. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν αρκετά δραστήριος, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι στην Τούμπα, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής θέλησε μέσων των social media να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Δικεφάλου για το βροντερό «παρών» τους. Μάλιστα, έσπευσε να εμψυχώσει το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε για την μεγάλη υποστήριξη! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!».

Κυριάκος: «Ο Παπαπέτρου μας είπε ότι δεν θυμόταν τη φάση - Η ΚΕΔ θέλει διαιτησίες πολιτικής;»

Με αφορμή τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου, το διοικητικό στέλεχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε με αιχμές λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Δεν θα κάνουμε αλλο σχολιασμό για τις φάσεις, ειναι η επίσημη απόψη μας για τις φάσεις. Αλλού ειναι ο πόλεμος, αλλού οι μάχες. Είναι αδιανόητο ένας διαιτητής που βλέπει τέτοια παράβαση να μην ολοκληρώνει την τιμωρία της παράβασης. Είναι η αρχή του πρωταθλήματος αλλά αυτές είναι συμπεριφορές που δεν μπορούν να συνεχιστούν. Τώρα πρέπει η ΚΕΔ να αποφασίσει αν θέλει διαιτησίες πολιτικής ή αν θέλει να έχουμε καλές διαιτησίες.

Λουτσέσκου: «Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, δεν είμαι χαζός και καταλαβαίνω τι γίνεται - Ο Άρης έχει τη δική του ποιότητα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:45 - 18.09.2023

Λουτσέσκου: «Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, δεν είμαι χαζός και καταλαβαίνω τι γίνεται - Ο Άρης έχει τη δική του ποιότητα»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (0-0), ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου.

Είμαστε στην αρχή, αλλά αυτά ειναι σοβαρά καμπανάκια. Την παράβαση την είδε ο ίδιος και δεν την ολοκλήρωσε! Μας είπε ότι δεν την θυμόταν την φάση ο Παπαπέτρου στα αποδυτήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά.