Τάισον: «Ζω την κάθε στιγμή, κάποια μέρα θα σταματήσω το ποδόσφαιρο» - Η ατάκα του Βιεϊρίνια ενόψει Ντίναμο
i

© Intime

Τάισον: «Ζω την κάθε στιγμή, κάποια μέρα θα σταματήσω το ποδόσφαιρο» - Η ατάκα του Βιεϊρίνια ενόψει Ντίναμο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:44 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 03.03.2024

Οι Τάισον και Βιεϊρίνια μίλησαν για την πολύ σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στο «Αθανάσιος Διάκος» και πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη κορυφής!

Με σκόρερ τους Τάισον και Μπάμπα, οι ασπρόμαυροι επικράτησαν εκτός έδρας της Λαμίας στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Τάισον μίλησε για την απαιτητική συνέχεια της ομάδας σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάισον:

«Πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση μας, γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, Έχουμε καλή φόρμα και πρέπει να προσπαθήσουμε και άλλο γιατί τώρα ξεκινάνε τα play off. Μας δίνουν αυτοπεποίθησή αυτά τα αποτελέσματα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε, χρειαζόμαστε την καλή εικόνα και να είμαστε ενωμένοι όπως είμαστε από την αρχή της σεζόν.

Ζω την κάθε στιγμή και να δίνω το 100% στο κάθε παιχνίδι, μου δίνει κίνητρο να κερδίσω τίτλους, κάθε μέρα μιλάω με τους μικρούς, δυστυχώς θα υπάρξει κάποια μέρα που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, οπότε κάθε στιγμή προσπαθώ να την απολαμβάνω, οπότε ευχαριστώ την στήριξη που δέχομαι απ' όλους.

Ο προπονητής είναι φανταστικός, δουλεύω πολύ καλά μαζί του και είμαι μέλος της οικογένειας, γιατί συνεργάστηκα και με τον πατέρα του. Εμείς προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

Βιεϊρίνια: «Η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι της Πέμπτης»

Από την άλλη, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για τον επερχόμενο «τελικό» του Δικεφάλου στην Κροατία.

«Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια και ντέρμπι. Κατά την διάρκεια της σεζόν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, αλλά πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι της Πέμπτης», ανέφερε μεταξύ άλλων.