Ο Παπαπέτρου ορίστηκε για το Μπριζ - Μπόντο Γκλιμτ

Τάσος Παπαπέτρου

i

© Intime

Ο Παπαπέτρου ορίστηκε για το Μπριζ - Μπόντο Γκλιμτ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:38 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 13.12.2023

Ο Τάσος Παπαπέτρου είναι αυτός που ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την ευρωπαϊκή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπριζ και την Μπόντο Γκλιμτ.

Ελληνικό... άρωμα θα έχει η ευρωπαϊκή αναμέτρηση μεταξύ της Μπριζ και της Μπόντο Γκλιμτ

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν αύριο Πέμπτη (14/12, 22:00) στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του Conference League, σε ένα ματς που το αποτέλεσμα θα κρίνει την πρωτιά στον 4ο όμιλο και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. 

Όπως γνωστοποίησε η UEFA, το συγκεκριμένο ματς ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος, Ιορδάνης Απτόσογλου, 4ος ο Αντρέας Γκάμαρης και στο VAR οι Άγγελος Ευαγγέλου, Βαγγέλης Μανούχος.

Όσον αφορά στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, για το Παναθηναϊκός - Μακάμπι η UEFA όρισε τον Γκιόργκι Καμπάκοφ. Βοηθοί του είναι οι επίσης Βούλγαροι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ και Ντίγαν Βάλκοφ, τέταρτος είναι ο Ράντοσλαβ Γκιτζένοφ, ενώ στο VAR είναι οι Ντράγκομιρ Ντραγκάνοφ και Ιβάιλο Στογιάνοφ

Ο Δανός Μόρτεν Κροχ θα σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βόλενμπεργκ Ράσμουσεν και Στέφεν Μπράμσεν και τέταρτος είναι ο επίσης Δανός Πίτερ Κιάερσγκααρντ. Στο VAR είναι οι Ιταλοί Μουρίτσιο Μαριάνι και Ντανιέλε Ντοβέρι.

Ο Άγγλος Kρεγκ Πόουσον θα είναι στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Σίμον Μπένετ και Λι Μπετς και τέταρτος ο Ντάρεν Ίνγκλαντ επίσης Άγγλοι. Στο VAR ορίστηκε ο Ελβετός Φενταγί Σαν με βοηθό τον Γερμανό Μάρκο Φριτζ.

Τέλος, το ματς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ελσίνκι θα σφυρίξει ο Γκιόργκι Κρουασβίλι, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Λεβάν Βαραμισβίλι και Ζάζα Πίπια και τέταρτος ο επίσης Γεωργιανός Αλέκο Απτσιάουρι. Στο VAR ορίστηκε ο Ισπανός Θέσαρ Σότο Γράδο και βοηθός του ο Εντουάρντο Πριέτο Ιγνκλέσιας.