Ανακοινώθηκε από την Κλουζ ο Ταχτσίδης

Παναγιώτης Ταχτσίδης

i

©Cluj

Ανακοινώθηκε από την Κλουζ ο Ταχτσίδης

Κώστας Τσιακλής 19:33 - 21.07.2023

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επιστρέφει στην Ευρώπη αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κλουζ της Ρουμανίας.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία αφού μεταγράφηκε στην Κλουζ ως ελεύθερος από την Χορ Φακάν. Ο Έλληνας μέσος πιθανόν να έχει και την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Conference League.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επέστρεψε και επίσημα στην Ευρώπη αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρουμανία. Ο 32χρονος άσος ανακοινώθηκε από την Κλουζ, η οποία μάλιστα ίσως του δώσει την ευκαιρία να παίξει και στο Conference League. Οι Ρουμάνοι βρίσκονται στο δεύτερο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Αντάνα Ντέμιρσπορ.

Μέχρι πρότινος ο Ταχτσίδης ανήκε στη Χορ Φακάν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Με αυτήν κατέγραψε συνολικά 14 συμμετοχές και είχε απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο Έλληνας όπως είναι πιθανότατα γνωστό στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με την Ένωση είχε δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 28 εμφανίσεις ενώ με τους «ερυθρόλευκους» πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις και είχε ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο Ταχτσίδης πέρασε μεγάλος μέρος της καριέρας του στην Ιταλία και έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ρόμα, Τζένοα, Ελάς Βερόνα, Λέτσε και Κατάνια.

Η ανακοίνωση της Κλουζ για την απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη:

«Καλώς ήρθες Παναγιώτη Ταχτσίδη!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Έλληνας διεθνής, Παναγιώτης Ταχτσίδης, είναι ο νέος μέσος της ομάδας μας!

Με μια αξιοσημείωτη καριέρα 354 αγώνων, ο Παναγιώτης έπαιξε 156 παιχνίδια στη Serie A για τις Ρόμα, Τορίνο, Κάλιαρι, Λέτσε, Τζένοα, Ελάς Βερόνα, Κατάνια και Τζέσενα. Ο 32χρονος μέσος έπαιξε και στην πατρίδα του στην ΑΕΚ Αθηνών και στον Ολυμπιακό, στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Φάιχα, αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Χορ Φακάν.

Σε ηλικία 21 ετών, ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος, στην οποία επιλέχθηκε 25 φορές και με την οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία»!