Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον τελικό με την ΑΕΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον τελικό με την ΑΕΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:30 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 24.05.2023

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό», με τον Ρουμάνο τεχνικό να επιλέγει τον Σβαμπ δίπλα από τον Αουγκούστο στο κέντρο.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα κοντραριστούν στο «Πανθεσσαλικό» (24/5, 20:30) για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο, με σκοπό να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν και να «κλέψει» το καλό εισιτήριο από τον Ολυμπιακό, το οποίο εξασφαλίζει την είσοδο στα προκριματικά του Europa League.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με τους Σάστρε και Ράφα στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας και τους Κουλιεράκη και Ίνγκασον στα στόπερ.

Η Αστυνομία σταμάτησε εκατοντάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Κερασιά!

Η Αστυνομία σταμάτησε εκατοντάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Κερασιά!

Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ μετέβαιναν στον Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου, ωστόσο μετην άμεση κινητοποίηση ενισχυτικών αστυνομικών δυνάμεων και υπό την συνοδεία τους, οδηγήθηκαν πίσω στην πόλη της Θεσσαλονίκη.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Σβαμπ και Αουγκούστο, ενώ οι Τάισον, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο για τον ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Ράφα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τόμας