Όταν ο Άλβαρες έβλεπε από το σχολείο του τον Γκουαρδιόλα και την Σίτι να παίζουν στο Champions League

Χουλιάν Άλβαρες

i

© ManCity

Όταν ο Άλβαρες έβλεπε από το σχολείο του τον Γκουαρδιόλα και την Σίτι να παίζουν στο Champions League

Sportal newsroom 19:35 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 10.06.2023

Πριν επτά χρόνια ο Χούλιαν Άλβαρες είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία, όπου φαινόταν να βλέπει ματς του Champions League στο σχολείο του εν ώρα μαθήματος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League έχει ξεκινήσει, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ να έρχονται αντιμέτωπες στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος το βαρύτιμο τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά». Ο τελικός έχει μεγάλο φαβορί τους «πολίτες» οι οποίοι είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από τη μία είναι η Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Αγγλία. Πλέον θέλει μία νίκη στον τελικό για να πετύχει το τρεμπλ, αλλά και να σηκώσει το πρώτο Champions League. Από την άλλη η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι, που τη φετινή χρονιά είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά έχει κατακτήσει το Κύπελλο στην Ιταλία και στόχος της είναι να σηκώσει το τέταρτο Champions League της ιστορίας της.

Ένας από τους παίκτες των δύο ομάδων, που θα ζήσει το ποδοσφαιρικό του όνειρο στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι ο Χούλιαν Άλβαρες, ο οποίος με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας τη φετινή σεζόν μετράει 17 γκολ και 5 ασίστ.

Το φοβερό με την περίπτωση του Αργεντινού είναι πως βγήκε στην επιφάνεια ένα tweet του από το 2016, όπου παρακολουθούσε τον ημιτελικό του Champions League από το κινητό του εν ώρα μαθήματος σε ηλικία 16 ετών. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή η κάμερα ήταν στραμμένη στον Πεπ Γκουαρδιόλα. «Λογικά δεν βλέπουμε το παιχνίδι», είχε γράψει με αρκετή δόση ειρωνείας.

Έπειτα από επτά χρόνια ο 23χρονος επιθετικός είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον πρώτο του τελικό Champions League...